Savjeti

Kako do posla

Konferencija "Uloga marketinga u HR-u"

Boljiposao.com i agencija za digitalni marketing New Media People d.o.o 23. septembra u Sarajevu organizuju konferenciju na temu „Uloga marketinga u HR-u“

Kako do posla

Prijava za posao se šalje ponedjeljkom?!

Prijava za posao koju pošaljete ponedjeljkom ima puno veće šanse od one koju pošaljete subotom, koja je nagori dan za prijavu za posao.

Testiranje i intervju

Za intervju za posao se treba dobro pripremiti

No, prije nego krenete na razgovor, trebate se pripremiti i pobrinuti za neke detalje kako biste ostavili što bolji utisak na potencijalnog poslodavca.

Testiranje i intervju

Osam grešaka tijekom intervjua za posao zbog kojih šaljete krivu poruku

Tijekom razgovora za posao često se rade greške koje šalju poruku da potencijalnog kandidata ponuđeni posao uopće ne zanima, čak ako ga i stvarno jako želi.

Kako do posla

Sajam zapošljavanja MojeDelo.com

Želiš li raditi u Sloveniji? Sajam zapošljavanja MojeDelo.com BiH je idealna prilika za pronalaženje posla u Sloveniji! Firme iz Slovenije nude nove mogućnosti za različite poslove!

Konferencija "Uloga marketinga u HR-u"Prijava za posao se šalje ponedjeljkom?!Za intervju za posao se treba dobro pripremitiOsam grešaka tijekom intervjua za posao zbog kojih šaljete krivu porukuSajam zapošljavanja MojeDelo.com
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare