Karijera

Na radnom mjestu

Konferencija "Uloga marketinga u HR-u"

Boljiposao.com i agencija za digitalni marketing New Media People d.o.o 23. septembra u Sarajevu organizuju konferenciju na temu „Uloga marketinga u HR-u“

Na radnom mjestu

Prijava za posao se šalje ponedjeljkom?!

Prijava za posao koju pošaljete ponedjeljkom ima puno veće šanse od one koju pošaljete subotom, koja je nagori dan za prijavu za posao.

Na radnom mjestu

Kako sačuvati fokus tokom radnog dana?

Važnost brige o sebi i svom mentalnom zdravlju je na sve višem nivou. Međutim, primjetno je da najmanje pažnje svom unutrašnjem miru i balansu posvećujemo dok smo na poslu.

Na radnom mjestu

Za intervju za posao se treba dobro pripremiti

No, prije nego krenete na razgovor, trebate se pripremiti i pobrinuti za neke detalje kako biste ostavili što bolji utisak na potencijalnog poslodavca.

Na radnom mjestu

Osam grešaka tijekom intervjua za posao zbog kojih šaljete krivu poruku

Tijekom razgovora za posao često se rade greške koje šalju poruku da potencijalnog kandidata ponuđeni posao uopće ne zanima, čak ako ga i stvarno jako želi.

Konferencija "Uloga marketinga u HR-u"Prijava za posao se šalje ponedjeljkom?!Kako sačuvati fokus tokom radnog dana?Za intervju za posao se treba dobro pripremitiOsam grešaka tijekom intervjua za posao zbog kojih šaljete krivu poruku
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare