Senior Android Developer

10 dana
Poslodavac:
SPARK poslovni park d.o.o. Mostar
Kategorija:
Elektrotehnika i strojarstvo, Informatika
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
31.01.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta: Prije svega, ljudi kažu da si genijalan u tome što radiš! Baš zato smo te i čekali sve ove godine. Planiramo kroz par dana slaviti 8. godišnjicu NSofta i htjeli bi da te svi naši djelatnici upoznaju baš tada. Pričali smo im već o tebi i najavili da dolaziš. Svi su oduševljeni, čak i Krišto.

S nama ćeš se lako uklopiti jer nas ima svih profila i dimenzija – ne smeta nam ako si drugačiji. Dijelimo se na strane samo kada se radi o Pokemonima, na one koji love ili ne love. Ako se želiš pridružiti u lovu, dovoljno je baciti pogled po našem razvoju i vidjeti ekipu kako poput Janice Kostelić zaobilazi stolove u cik-cak manevrima s mobitelom ispred sebe – oni definitivno žele biti najbolji Pokemon treneri. Ako ste pak oni koji se čude kako netko može trošiti sate loveći virtualna čudovišta pomoću svoga mobitela, slobodno produžite do našeg kafića i recite čarobnu rečenicu: „Ah ti Pokemoni, u moje vrijeme mi smo lovili cure/momke“, i sigurno ćete pronaći novu ekipu koja će vas pozvati za svoj stol da popriča o velikim svjetskim problemima poput ovoga.

Kad upoznaš vesele djelatnike našeg SPARK Caffea, sigurno ćeš tu pronaći omiljeno mjesto za piće sa Skočom, odmor, cijeđenu naranču ili partiju PES-a na jednoj od konzola.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Regija:Hercegovačko-neretvanski kanton regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Trenutno je naš Android tim malobrojan i trebat ćemo tvoju pomoć da ga razvijemo i izgradimo. Bit ćeš dio “core team-a” za izradu svih naših igara i rješenja na Android platformi, koja će činiti jedan od najvažnijih segmenata naših proizvoda u budućnosti. Posao je dinamičan i izazovan, i konstantno ćeš raditi na novim stvarima i koristiti nove tehnologije za stvaranje zanimljivih aplikacija.

Čuli smo da si programirao za Android još od doba Eclipsea i da je tvoje znanje o Androidu vrhunsko. Priča se i da se odlično snalaziš u Gradleu, poznaješ Git, a fragmentaciju imaš u malom prstu. Tvoj UI naprosto može podnijeti sve širine i dužine?! Znamo da si probao sve libraryje, ali da su tvoje ipak malo bolje
Poznavanje rada na računaru:napredno

Kontakt podaci

Naziv preduzeća: SPARK poslovni park d.o.o. Mostar
Internet adresa:www.spark.ba

Brza prijava
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare