Zanimanje: radnik

Naziv radnog mjesta Firma Lokacija Rok za prijavu
Stručni saradnik za informatičke poslove u Sektoru za zaštitu i inkluziju osoba sa invaliditetom, civilnih žrtava rata i jedinstveni registar, Odsjek za jedinstveni registar i inkluziju osoba sa invaliditetomStručni saradnik za informatičke poslove u Sektoru za zaštitu i inkluziju osoba sa invaliditetom, civilnih žrtava rata i jedinstveni registar, Odsjek za jedinstveni registar i inkluziju osoba sa invaliditetomSarajevo02.02.2021.
Stručni saradnik za geodetske i katastarske poslove u Službi za prostorno uređenjeStručni saradnik za geodetske i katastarske poslove u Službi za prostorno uređenjeVareš02.02.2021.
Stručni saradnik za turizamStručni saradnik za turizamMostar28.01.2021.
Viši stručni saradnik za budžetViši stručni saradnik za budžetMostar28.01.2021.
Stručni saradnik za građenje (građevinske struke) – Služba za građenje infrastrukturnih objekataStručni saradnik za građenje (građevinske struke) – Služba za građenje infrastrukturnih objekataMostar28.01.2021.
Stručni saradnik za imovinsko-pravne poslove u Službi za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretninaStručni saradnik za imovinsko-pravne poslove u Službi za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretninaProzor-Rama26.01.2021.
Stručni saradnik za akviziciju, Grupa za poslove prebivlišta,boravišta, ličnih karata i JMB, Odsjek za izdavanje ličnih dokumenata, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja Luka Agencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove prebivališta, boravišta, ličnih karata i JMB, Grupa za poslove prebivlišta, boravišta, ličnih karata i JMB, Odsjek za izdavanje ličnih dokumenata, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila,Odsjek za upravno pravne poslove, PS Kotor Varoš, PU Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila, Grupa za poslove registracije vozila II, Odsjek za upravne poslove, odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila, Grupa za poslove registracije vozila I, Odsjek za upravne poslove, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik-tehničar za održavanje radiokomunikacionih i tehničkih sistema, Odjeljenje za informaciono komunikacione tehnologije, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Viši stručni saradnik-administrator radiokomunikacionih i tehničkih sistema, Odjeljenje za informaciono komunikacione tehnologije, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za obračun plata i naknada, Odjeljenje za plan, analizu i izvršenje budžeta, Uprava za materijalno finansijske i imovinske posloveAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik-rukovodilac magacina, Odjeljenje za javne nabavke i poslove investicionog i tekućeg održavanja, Uprava za materijalno finansijske i imovinske posloveAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare