Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 11.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj gradnje (ž/m/t) za solarne sustave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
11.04.2021.

„Sa Suncem u budućnost!“ Od samog osnivanja naše tvrtke 2008. godine živimo prema ovom motu i predstavljamo traženi tim stručnjaka za solarnu energiju na području Njemačke, Švicarske i Austrije te na međunarodnim tržištima. Naša marka »Schoenergie – stručnjaci za solarnu energiju« izgradila je ugledno ime u našoj branši kojem klijenti vjeruju.

Zajedno s više od 50 kolegica i kolega već dugi niz godina projektiramo želje naših kupaca – u privatnim kućanstvima, tvrtkama i gradnji solarnih elektrana. Kako bismo i nadalje uspječno kročili sa Suncem prema budućnosti i zadovoljili rastuću potražnju za našim uslugama, tražimo stručnjake:

Voditelj gradnje (ž/m/t) za solarne sustave
Njemačka

Zašto biste se trebali prijaviti na naš natječaj?

    Nudimo Vam zanimljivo i sigurno radno mjesto u poduzeću srednje veličine pod vodstvom vlasnika. Naša otvorena kultura komunikacije i opušteni odnos prema nadređenima unutar tvrtke pružaju Vam prostor za Vaš osobni razvoj. Način ophođenja u našem mladom timu je opušten i važno nam je da Vam je posao zabavan. Opuštena organizacijska kultura na modernoj lokaciji i jednom od najljepših industrijskih parkova regije pridonose ugodnoj radnoj atmosferi. Usredotočeni smo na mogućnosti slobode pri kombinaciji posla i obiteljskog života te Vam omogućujemo izvrsnu priliku da doživite svijet uz novu energiju. Naravno, bit ćemo Vam pri ruci i u potrazi za odgovarajućim stanom u blizini.

Što očekujemo od Vas?

    U sklopu Vašeg radnog mjesta bit ćete zaduženi za izvođenje građevinskih radova za fotonaponskim postrojenja na licu mjesta. Na Vašem radnom mjestu vodit ćete i koordinirati Vaše suradnike te podizvođače prema ciljevima projekta. Vodit ćete i kontinuirano motivirati Vaš tim uz otvorenu i jasnu komunikaciju. U tu svrhu koristit ćete Vaše vlastite strukture i aktivno pridonositi poboljšanju radnih procesa. Pristupačan odnos prema klijentima za Vas je sastavni dio posla. U sklopu Vašeg radnog mjesta imat ćete priliku raditi u timu, često putovati i sljedećih godina upoznati Njemačku i druge europske zemlje.

Vi ste naš savršeni kandidat:

  • ako imate završeno obrazovanje za krovopokrivača, metalskog radnika (u idealnom slučaju majstor/tehničar) ili slično zanimanje. Poželjno je iskustvo na području novih izvora energije. Dodatnu prednost čini poznavanje važećih normi i propisa.
  • ako ste otvoreni za stjecanje novih znanja i želite se dalje razvijati
  • ako komunicirate samouvjereno, dobro ste organizirani, savjesni pri radu, pragmatični i samostalni
  • ako imate dobro znanje njemačkog jezika i spretnost pri radu s računalnim programom MS Office

Naš savršeni kandidat je prijateljski nastrojen i otvoren timski igrač i ima predodžbu o daljnjem tijeku svog poslovnog razvoja.
Ako i Vi želite biti dio našeg tima i podržati naše voditelje projekta i kolege pri montaži te doprinijeti našem rastu, kod nas ćete pronaći dugoročni angažman!

Radujemo se Vašoj prijavi na njemačkom ili engleskom jeziku.