Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 30.06.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Vladar/Vladarica društvenih mreža

- dana
Poslodavac:
HRM Udruženje
Kategorija:
Ekonomija - finansije - osiguranje, Informatika, Ostalo
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
30.06.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta: Vladar/Vladarica društvenih mreža

Januar 2015. godine trenutak je kada se priča o upravljanju ljudskim resursima u Bosni i Hercegovini promijenila. Tada je u igru ušlo udruženje osnovano od strane par entuzijasta u ovoj domeni poslovanja jednostavno nazvano “HRM Udruženje”.

Naših 50 aktivnih članova želi promovisati (ideju kako su ljudi najviša vrijednost kompanije), povezati (stručnjake koji se bave ovom tematikom u BiH i šire) i unaprijediti (upravljanje ljudskim resursima na domaćem tržištu). Jednostavno. Zar ne?

U potrazi smo za studentima koji ne strahuju od velikih zvijeri zvanih Facebook i LinkedIn, koji istima mogu gospodariti i učiniti ih svojom jačom stranom. Ovo je komplikovaniji način da kažemo kako smo u potrazi za studentima koji bi dobili priliku uređivati profile Udruženja na različitim društvenim mrežama, a Udruženje bi ih stipendiralo.

Ok, recite nam šta bismo tačno radili?
Rastom broja članova Udruženja raste i broj aktivnosti u koje se uključujemo. Bilo bi fantastično kada biste sve ove aktivnosti propratili objavama kroz društvene medije. Već dugo godina se na svjetskom nivou vodi krvoločna borba za „sljedbenike“. Pretpostavljamo da se osjećate spremno privući što veći broj posjetioca na društvene stranice Udruženja. Posjedujemo i vlastitu web stranicu, kojom biste se mogli igrati i osvježavati ju novim sadržajima. Trudimo se što češće organizovati i različite evente interesantne onima koji se bave ljudskim resursima, pa biste imali priliku zajedno sa Sekretarom Udruženja učestvovati u organizaciji i koordinaciji istih. Očekujte da usvajate ili usavršavate nove radne navike, znanja i praktično iskustvo kroz rad i povezivanje sa stručnjacima.

A kakve kvalifikacije su potrebne?
Da li vam vaši prijatelji često znaju reći kako ste pozitivni, energični, željni novih iskustava?... Onda već imate veliki plus. Ako ovu recenicu pročtate i uočite barem tri greške, također postoi velika šansa da ste pravo osoba za ovaj angaažman . U potrazi smo za studentom koji se umije efektivno izraziti u pisanom ali i usmenom obliku, kojeg prijatelji zovu „grammar Nazi“, jer ih ispravlja kada sumljaju, kada obuku nešto bjelo ili jednostavno neznaju šta da kažu. Interes za domenom upravljanja ljudskim potencijalima dosta će vam olakšati ove aktivnosti, jer kome se piše i priča o nečemu što ga ne interesuje? Pretpostavljamo da se navedene aktivnosti mogu najprije svidjeti studentima II./III. godine fakulteta društvenog usmjerenja. Unatoč tome što je ovaj angažman prvenstveno vezan za bosanskohercegovačko tržište, očekivali bismo da se možete bez poteškoća snalaziti i na engleskom jeziku.

Dobro, šta sada?
Ukoliko ste se prepoznali u navedenom, proslijedite nam svoj CV na sanela.totic@udruzenjehrm.ba. U slučaju da nas očarate svojom aplikacijom, najprije ćemo vas kontaktirati za jedan kratki telefonski razgovor, a ako se dokažete kao odličan kandidat, pozvat ćemo vas i na intervju uživo, gdje ćemo se imati priliku upoznati i popričati o detaljima same prilike i toga kako se vi u nju uklapate.
Regija:Kanton Sarajevo regija

O zaposleniku

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare