Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 09.02.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Boxmark Leather d.o.o. je uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedan smo od vodećih svjetskih proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju. Za popunjavanje otvorenih radnih mjesta u našim pogonima u Republici Hrvatskoj tražimo:

ŠIVAČE (m/ž)

Opis posla:

  • Rad na industrijskim šivaćim strojevima u procesu šivanja kožnih navlaka za unutrašnjost automobila

Obrazovanje:

  • Završena osnovna škola i tečaj šivanja ili završena srednja škola tekstilnog ili kožarskog usmjerenja

Radno iskustvo:

  • Poželjno radno iskustvo na poslovima šivanja kože u trajanju od minimalno jedne godine

Broj potrebnih radnika:

  • 50

Mjesto rada:

  • Trnovec Bartolovečki ili Zlatar Bistrica, Republika Hrvatska

Vrsta radnog odnosa:

  • Ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od jedne godine uz mogućnost produljenja. Predviđen je probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Ostali uvjeti rada:

  • Radnik je od početka rada osiguran na zdravstvenom i mirovinskom osiguranju te prima plaću u rasponu od 430 € do 650 € (neto) zavisno od vrste posla kojeg će obavljati i radnog staža kojeg ima. Uspješni radnici imaju mogućnost napredovanja na radno mjesto Kontrolora i Grupovođe. Radnik može ostvariti i pravo na nagrade tokom godine, ukoliko zadovolji uvjete zadane od strane Uprave, u ukupnom iznosu od 350 € (neto). Dva puta godišnje radnici mogu ostvariti dodatne premije za izvrsnost u radu do maksimalnog iznosa 240 € (bruto). Svi radnici imaju i dodatne pogodnosti za kupnju u različitim trgovinama. Rad je organiziran u jednoj smjeni, od 6:00 do 14:00 sati. Sva radna mjesta su opremljena najmodernijim strojevima, u radu se koriste najsuvremenije tehnologije, svi radni prostori su uređeni po najvišim standardima u branši, a sve s ciljem proizvodnje vrhunskih proizvoda te stvaranja motivirajuće i produktivne radne okoline.

Dodatne informacije:

  • Poslodavac snosi troškove izdavanja dozvole za boravak i rad te osigurava svim radnicima prijevoz na posao / s posla iz mjesta stanovanja u Republici Hrvatskoj.

Molbu sa životopisom poslati na e-mail: posao@boxmark.com ili putem 'Brze prijave'.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na brojeve telefona: 00385 42/404-692 ili 00385 42/404-695.

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare