Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 10.11.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni radnik/ca u kuhinji

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Hrvatska
Rok prijave:
10.11.2019.

Kadus d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju je agencija koja je osnovana 2005. godine kao izvorna hrvatska agencija, koja od osnivanja do danas radi u cilju postizanja zadovoljstva naših radnika s jedne strane i s druge strane stalnog podizanja kvalitete naše usluge prema klijentima. Naši radnici i klijenti dobivaju od nas kontinuiranu podršku, savjetovanje i informiranost kako bi ostvarili svoje osobne, profesionalne i poslovne ciljeve.



Naš klijent, Restoran Vinodol, prva je destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti kontinentalne i mediteranske kuhinje. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih namirnica.

Restoran je smješten u Teslinoj 10, u samom srcu Donjeg grada, okružen ugodnim zelenilom naše prostrane vanjske terase i toplim interijerom. U unutrašnjem dijelu restorana možemo primiti do 180 gostiju, a na terasi restorana do 100 gostiju.

Vinodol je oduvijek bio mjesto susreta. Jednako privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima autohtonih okusa hrvatskih specijaliteta, očarat će vas svojom živošću i veselim zdravicama uvijek opuštenih gostiju, koji se uz uslugu našeg vrijednog osoblja s razlogom osjećaju kao kod kuće i uvijek se rado vraćaju.

Za našeg klijenta tražimo osobu za radno mjesto:
Pomoćni radnik/ca u kuhinji

Mjesto rada: Zagreb


Što će ta osoba raditi?

  • Pranje i pospremanje tanjura i lonaca
  • Pranje voća i povrća
  • Pranje radnih ploha
  • Pospremanje namirnica

Koga tražimo?

  • Odgovornu osobu koja voli raditi
  • Osobu koja je samostalna u poslovima u restoranskoj kuhinji
  • Osobu koja će raditi kod našeg klijenta dugi niz godina
  • Osobu koja ima minimalno 1 godinu iskustva

Što nudimo

  • Ugovor o radu za stalno uz probni rad od mjesec dana
  • Stimulativnu plaću u iznosu 5.300,00 kn neto
  • Plaćen gablec i kava

Molimo sve kandidate da pošalju svoje podatke putem linka za prijavu.


PRIJAVI SE


Agencija Kadus d.o.o. je registrirana pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva pod brojem 13/05; KLASA 102-02/05-05/02; URBROJ: 526-08-05-4

Kadus d.o.o. će prikupljene osobne podatke kandidata koristiti isključivo u cilju selekcije i zapošljavanja. Životopisi kandidata vodit će se u bazi kandidata kojom upravlja i koristi se Kadus d.o.o. Osobni podatci kandidata biti će proslijeđeni klijentu u svrhu selekcije i zapošljavanja kandidata.