Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 11.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Električar (ž/m/t) za solarne sustave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
11.04.2021.

„Sa Suncem u budućnost!“ Od samog osnivanja naše tvrtke 2008. godine živimo prema ovom motu i predstavljamo traženi tim stručnjaka za solarnu energiju na području Njemačke, Švicarske i Austrije te na međunarodnim tržištima. Naša marka »Schoenergie – stručnjaci za solarnu energiju« izgradila je ugledno ime u našoj branši kojem klijenti vjeruju.

Zajedno s više od 50 kolegica i kolega već dugi niz godina projektiramo želje naših kupaca – u privatnim kućanstvima, tvrtkama i gradnji solarnih elektrana. Kako bismo i nadalje uspječno kročili sa Suncem prema budućnosti i zadovoljili rastuću potražnju za našim uslugama, tražimo stručnjake:

Električar (ž/m/t) za solarne sustave
Njemačka

Zašto biste se trebali prijaviti na naš natječaj?

    Nudimo Vam zanimljivo i sigurno radno mjesto u poduzeću srednje veličine pod vodstvom vlasnika. Naša otvorena kultura komunikacije i opušteni odnos prema nadređenima unutar tvrtke pružaju Vam prostor za Vaš osobni razvoj. Način ophođenja u našem mladom timu je opušten i važno nam je da Vam je posao zabavan. Opuštena organizacijska kultura na modernoj lokaciji i jednom od najljepših industrijskih parkova regije pridonose ugodnoj radnoj atmosferi. Usredotočeni smo na mogućnosti slobode pri kombinaciji posla i obiteljskog života te Vam omogućujemo izvrsnu priliku da doživite svijet uz novu energiju. Naš koncept tutorstva omogućuje Vam kvalificirano uvođenje u rad te optimalnu podršku. Naravno, bit ćemo Vam pri ruci i u potrazi za odgovarajućim stanom u blizini.

Što očekujemo od Vas?

    U sklopu Vašeg radnog mjesta aktivno ćete podržavati postojeći tim pri instalaciji postrojenja za solarnu energiju u široj regiji. Bit ćete zaduženi i za priključivanje i puštanje u pogon solarnih elektrana. Počevši od priključivanja izmjenjivača i srednjonaponskih postrojenja sve do instalacije i uključenja komandnih vodiča za komunikaciju. Ako o nekom od navedenih poslova još ne znate sve, ne morate se brinuti jer ćemo Vas rado podržati i obučiti. U sklopu Vašeg radnog mjesta imat ćete priliku raditi u timu, često putovati i sljedećih godina upoznati Njemačku i druge europske zemlje.

Vi ste naš savršeni kandidat:

  • ako imate završeno obrazovanje za električara i/ili već imate iskustva na području novih izvora energije. Srdačno ste dobrodošli i kao početnik.
  • ako imate dobar i pristupačan odnos prema našim klijentima i suradnicima
  • ako ste dobro organizirani, savjesni pri radu, uslužni i samostalni
  • ako imate dobro znanje njemačkog jezika u govoru i pismu

Naš savršeni kandidat je prijateljski nastrojen i otvoren timski igrač i ima predodžbu o daljnjem tijeku svog poslovnog razvoja.
Ako i Vi želite biti dio našeg tima i podržati naše voditelje projekta i kolege pri montaži te doprinijeti našem rastu, kod nas ćete pronaći dugoročni angažman!

Radujemo se Vašoj prijavi na njemačkom ili engleskom jeziku.