Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 18.11.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Alatničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
18.11.2019.

Zajedno u nove priče.

Postanite naš novi saradnik – ALATNIČAR (m/ž)
Mjesto rada: Slovenija

Kad mi iz kompanije Steklarna Hrastnik razmišljamo o budućnosti, razmišljamo ne samo o razvoju, obliku, novostima i proizvodima. Naš cilj su zadovoljni zaposleni, čista okolina za našu djecu, očuvanje tradicije, održivi razvoj i društvena odgovornost u svim nijansama. Naše vrhunsko staklo je odraz naših vrijednosti, naše širokogrudnosti, strasti prema radu i čistih misli. Želiš zajedno da kreiraš 4. industrijsku revoluciju? Pridruži se ekipi Steklarne Hrastnik, gdje neprestano ulažemo u vrhunsku tehnologiju, razvoj, digitalizaciju i automatizaciju procesa.

Tražimo ljude koji će rad u Steklarni Hrastnik promijeniti u svoj najomiljeniji posao do sada. Nudimo Vam mogućnost da zajedno sa nama kreirate budućnost.

Ko ste? Da li ste strasni i istrajni? Da li ste spremni na rizik? Da li ste precizni, pouzdani i da li Vas zanima oblast mašinstva?

Zanima Vas šta ćete sve raditi?

Možete da budete alatničar (m/ž) ako imate III ili IV stepen metaloprerađivačkog ili mašinskog smjera (alatničar, dizajner metala, obrađivač metala…). Posao alatničara obuhvata popravke staklarskog alata, kvalitetno održavanje, pripremu i popravke staklarskog alata, mjerenje staklarskog alata, zavarivanje alata, poliranje alata i pripremu modela za proizvodnju. Obavljanje drugih aktivnosti organizacijske jediniceu skladu sa osposobljenošću.

A šta Vam nudimo?

Od prvog dana mi ćemo ulagati u najvažniju budućnost –u VAS! Nakon uspješno završenog osposobljavanja (probnog perioda) postat ćete član porodice Steklarne Hrastnik. Steklarna Hrastnik je preduzeće s tradicijom, iskustvom u oblikovanju stakla, a već od 1860. godine nas svrstavaju u sam svjetski vrh. Naše staklo je odraz naših vrijednosti, a naručioce tretiramo kao članove porodice. Podstičemo samoinicijativnost i osjećaj za čovjeka. Neprestano ulažemo u vrhunsku tehnologiju i razvoj te nadograđujemo inovativnost. Posjedujemo potpuni certifikat Porodično prihvatljivo preduzeće.


Da li možete izazvati promjenu u Steklarni Hrastnik? U tom slučaju nas potražite 18. 11. 2019. god. od 12.00 do 15.00 u Banja Luci, u hotelu Jelena (Jovana Dučića 25, 78 Banja Luka) ili 19.11.2019. god. od 8.00 do 12.00 u Zenici, u hotelu Zenica (Kamberovića čikma b.b., 72000 Zenica) ili 19.11.2019. god. od 16.00 do 19.00 u Tuzli u hoteli Mallain (Aleja Alije Izetbegovića 3, Tuzla 75000).

Ponesite sa sobom svoj životopis i nas uvjerite da ste već naši.