Mjesto/grad: Sarajevo

Naziv radnog mjesta Firma Lokacija Rok za prijavu
Stručni savjetnik za javne prihode u Kantonalnom poreznom uredu SarajevoStručni savjetnik za javne prihode u Kantonalnom poreznom uredu SarajevoSarajevo30.12.2017.
Stručni savjetnik za pravna pitanja u Kantonalnom poreznom uredu Sarajevo Stručni savjetnik za pravna pitanja u Kantonalnom poreznom uredu Sarajevo Sarajevo30.12.2017.
Stručni saradnik za pružanje podrške inspekcijskim nadzorima u Sektoru za inspekcijski nadzor, obavještavanje i istrageStručni saradnik za pružanje podrške inspekcijskim nadzorima u Sektoru za inspekcijski nadzor, obavještavanje i istrageSarajevo30.12.2017.
Federalni porezni inspektor za kontrolu velikih poreznih obveznika za regiju Sarajevo u Sektoru za inspekcijski nadzor, obavještavanje i istrageFederalni porezni inspektor za kontrolu velikih poreznih obveznika za regiju Sarajevo u Sektoru za inspekcijski nadzor, obavještavanje i istrageSarajevo30.12.2017.
Viši stručni saradnik za registraciju poreznih obveznika u Sektoru za pravna pitanja, registraciju, porezna mišljenja i edukacijuViši stručni saradnik za registraciju poreznih obveznika u Sektoru za pravna pitanja, registraciju, porezna mišljenja i edukacijuSarajevo30.12.2017.
Stručni savjetnik - senior programer u Sektoru za informacionu tehnologiju Stručni savjetnik - senior programer u Sektoru za informacionu tehnologiju Sarajevo30.12.2017.
Stručni savjetnik - programer u Sektoru za informacionu tehnologijuStručni savjetnik - programer u Sektoru za informacionu tehnologijuSarajevo30.12.2017.
iši stručni saradnik - administrator baze podataka u Sektoru za informacionu tehnologijuiši stručni saradnik - administrator baze podataka u Sektoru za informacionu tehnologijuSarajevo30.12.2017.
Stručni saradnik za prijem i obradu zahtjeva u procesu fiskalizacije u Sektoru za planiranje, analize, izvještavanje i fiskalizaciju u Središnjem uredu Sarajevo 	Stručni saradnik za prijem i obradu zahtjeva u procesu fiskalizacije u Sektoru za planiranje, analize, izvještavanje i fiskalizaciju u Središnjem uredu Sarajevo Sarajevo30.12.2017.
Administrative Support Assistant Administrative Support AssistantSarajevo20.12.2017.
Ammunition and Explosives Identification ExpertAmmunition and Explosives Identification ExpertSarajevo21.12.2017.
Communications AssociateCommunications AssociateSarajevo20.12.2017.
Terenski komercijalistaTerenski komercijalistaBanjalučka regija, Krajina (Unsko-...13.01.2018.
Šef Odsjeka u Sektoru za pravne i kadrovske, ekonomsko-finansijske i opće posloveŠef Odsjeka u Sektoru za pravne i kadrovske, ekonomsko-finansijske i opće posloveSarajevo29.12.2017.
Stručni saradnik za ekonomsko- finansijske poslove u Sektoru za zaštitu lica sa invaliditetom, zaštitu civilnih žrtava rata, neratnih invalida i upravljanje jedinstvenim registrom gotovinskih naknada Stručni saradnik za ekonomsko- finansijske poslove u Sektoru za zaštitu lica sa invaliditetom, zaštitu civilnih žrtava rata, neratnih invalida i upravljanje jedinstvenim registrom gotovinskih naknada Sarajevo29.12.2017.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare