Mjesto/grad: banja luka

Naziv radnog mjesta Firma Lokacija Rok za prijavu
Stručni saradnik za akviziciju, Grupa za poslove prebivlišta,boravišta, ličnih karata i JMB, Odsjek za izdavanje ličnih dokumenata, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja Luka Agencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove prebivališta, boravišta, ličnih karata i JMB, Grupa za poslove prebivlišta, boravišta, ličnih karata i JMB, Odsjek za izdavanje ličnih dokumenata, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila,Odsjek za upravno pravne poslove, PS Kotor Varoš, PU Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila, Grupa za poslove registracije vozila II, Odsjek za upravne poslove, odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za poslove registracije vozila, Grupa za poslove registracije vozila I, Odsjek za upravne poslove, Odjeljenje za pravne i kadrovske poslove, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik-tehničar za održavanje radiokomunikacionih i tehničkih sistema, Odjeljenje za informaciono komunikacione tehnologije, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Viši stručni saradnik-administrator radiokomunikacionih i tehničkih sistema, Odjeljenje za informaciono komunikacione tehnologije, Policijska uprava Banja LukaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za obračun plata i naknada, Odjeljenje za plan, analizu i izvršenje budžeta, Uprava za materijalno finansijske i imovinske posloveAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik-rukovodilac magacina, Odjeljenje za javne nabavke i poslove investicionog i tekućeg održavanja, Uprava za materijalno finansijske i imovinske posloveAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik za administrativne poslove, uprava za materijalno finansijske i imovinske poslove Agencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Viši stručni saradnik za harmonizaciju propisa, Odjeljenje za pravne i normativne poslove, Uprava za pravne i kadrovske poslove Agencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saraanik-tehničar za održavanje tehničkih sistema i sistema video nadzora, Odjeljenje za radiokomunikacije i tehničke sisteme, Uprava za informaciono komunikacione tehnologijeAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Stručni saradnik-tehničar na održavanju IK sistema, Odjeljenje za informaciono komunikacione sisteme i bezbjednost, Uprava za informaciono komunikacione tehnologijeAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Inspektor, Odjeljenje za međunarodnu saradnju, Jedinica za međunarodnu saradnju i evropske integracije , Služba ministraAgencija za državnu upravu RSBanja Luka06.02.2021.
Pripravnik sa završenim fakultetom za informacione tehnologijeRegulatorna agencija za komunikacijeBanja Luka01.02.2021.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare