RSS

Državna služba i uprava

Naziv radnog mjesta Firma Lokacija Rok za prijavu
Stručni saradnik za opće i normativno-pravne posloveStručni saradnik za opće i normativno-pravne posloveZenica12.05.2017.
Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Živinice, PS - Banovići Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Živinice, PS - BanovićiBanovići12.05.2017.
Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Živinice, PS - KladanjStručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Živinice, PS - KladanjKladanj12.05.2017.
Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Gradačac, PS - GradačacStručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Gradačac, PS - GradačacGradačac12.05.2017.
Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Gradačac, PS - SrebrenikStručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Gradačac, PS - SrebrenikSrebrenik12.05.2017.
Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Tuzla Stručni saradnik za provođenje propisa o oružju, prometu eksplozivnih materija i primjeni propisa o slobodi pristupa informacijama PU - Tuzla Tuzla12.05.2017.
Stručni saradnik za planiranje i razvoj odgoja/tretmana osuđenih osobaStručni saradnik za planiranje i razvoj odgoja/tretmana osuđenih osobaSarajevo12.05.2017.
Stručni saradnik za sigurnostStručni saradnik za sigurnostSarajevo12.05.2017.
Šef odsjeka za računovodstvene, planske i komercijalne poslove Šef odsjeka za računovodstvene, planske i komercijalne poslove Sarajevo12.05.2017.
Šef odsjeka za zdravstvenu zaštitu osuđenih i pritvorenih osobaŠef odsjeka za zdravstvenu zaštitu osuđenih i pritvorenih osobaSarajevo12.05.2017.
Stručni savjetnik za ekonomska pitanja u Odsjeku za administrativno pravne, kadrovske poslove i logistikuStručni savjetnik za ekonomska pitanja u Odsjeku za administrativno pravne, kadrovske poslove i logistikuTravnik12.05.2017.
Stručni suradnik za provođenje propisa u oblasti građanskih stanja u Odsjeku za administraciju Bugojno Stručni suradnik za provođenje propisa u oblasti građanskih stanja u Odsjeku za administraciju Bugojno Bugojno12.05.2017.
Stručni suradnik za poslove javne nabave u Odsjeku za potporu u Ministarstvu u sjedištuStručni suradnik za poslove javne nabave u Odsjeku za potporu u Ministarstvu u sjedištuTravnik12.05.2017.
Stručni suradnik za pravne poslove i ljudske resurseStručni suradnik za pravne poslove i ljudske resurseSarajevo12.05.2017.
Pripravnik - volonter - diplomirani pravnikPripravnik - volonter - diplomirani pravnikKakanj12.05.2017.
Ostali su tražili:sluzbenik
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare