Za rad u Sloveniji već sad nude preko 60 radnih mjesta

 



Sajam zapošljavanja u Banja Luci

Oko 30 izlagača će učestvovati na Sajmu zapošljavanja MojeDelo.com, a među njima najviše preduzeća iz privrednih sektora za preradu drveta i metala, prehranbene industrije, turizma, informacijsko-komunikacijskih tehnologija, građevinarstva.

Sajam će se održati 28. marta 2019. godine u Salonu Jelena, a ulaz je za sve slobodan.

Na Sajmu zapošljavanja MojeDelo.com u Banja Luci poslodavci će ponuditi oko 100 novih radnih mjesta. Na ovom skupu, čiji je cilj promocija slobodnih radnih mjesta u Sloveniji uz uspostavljanje direktnih kontakata sa tražiocima posla,  učestvovati će oko 30 izlagača, a među njima najviše preduzeća iz privrednih sektora, metal, prehrana, tehnologija i turizma, koja su u potrazi za kvalifikovanom radnom snagom.

Slovenačke firme imaju potrebu za radnicima raznih profila: mašinski inženjeri, CNC programeri, elektroničari, proizvođači gumenih proizvoda, livari, mehatroničari, bravari, kuhari, radnici u metalnoj industriji, mesari, stručnjaci u području obezbjeđivanja kvalitete proizvoda, čistači, kuhari, konobari, poštari i ostali profili po zahtjevu poslodavaca.

Na sajmu će učestvovati i agencije za posredovanje pri zapošljavanju. U suradnji s agencijom Adecco, organizatori će obezbjediti besplatnu radionicu „Kako se pripremiti za slovenačke poslodavce i kako što prije do radnih dozvola“.

 

Direktorica marketinga Styria digital marketplaces d.o.o. Maruša Grah, istakla je, da su bili jako zadovoljni posjetom na prošlogodišnjem sajmu u Banja Luci  i da ove godine očekuju još više posjetitelja i izlagača.

Više informacija kako se pripremiti za sajam i koje stvari donijeti sa sobom, možete pronaći na www.sajamzaposljavanja.com

 

Kako je bilo prošle godine pogledajte OVDJE

 

O MojeDelo.com MojeDelo.com (www.mojedelo.com) je vodeći slovenački portal za zapošljavanje.

Četvrtak, 21.02.2019.