2. sajam zapošljavanja “MojeDelo.com” u Banja Luci


2. sajam zapošljavanja “MojeDelo.com” u Banja Luci

Najveći Slovenački portal zapošljavanja MojeDelo.com će 28. marta 2019, po drugi put organizovati Sajam zapošljavanja u Banja Luci, koji će ponovo okupiti više od 30 slovenačkih poslodavaca.

Jedina država bivše Jugoslavije koja ima prosečnu neto platu veću od 1.000 evra u stalnoj je potrazi za radnicima, a geografska blizina, ekonomska razvijenost, istorijske veze i udobnost življenja u ovoj članici EU privlačna je za mnoge ljude.

Sajam će se ove godine održati u sklopu hotela Jelena - u Salonu Jelena, a svoja vrata će otvoriti u 9.00 sati. Slovenački poslodavci najavljuju da bi ove bi godine mogli zaposliti čak i 5 hiljada novih radnika. Oni koji žele raditi u Sloveniji, na sajmu će biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na dodatnim štandovima, posetioci će moći da dobiju sve informacije o radnim dozvolama za Sloveniju.

Prošle godine je sajam posjetilo više od 1.000 posjetioca.

Neka Sajam zapošljavanja MojeDelo.com bude prekretnica u vašoj karijeri. Ako ste nezaposleni ili ste nezadovoljni aktuelnim poslom i želite nešto promjeniti u svojoj karijeri, veliki Sajam zapošljavanja u Banja Luci je mjesto na kojem treba da budete.

Više informacija o poslodavcima i programu na www.sajamzaposljavanja.com.

Četvrtak, 10.01.2019.