3. sajam zapošljavanja “MojeDelo.com” u Banja Luci

Najveći slovenački portal zapošljavanja MojeDelo.com će 31. marta 2020, treći put organizovati Sajam zapošljavanja u Banja Luci, koji će ponovo okupiti više od 17 slovenačkih poslodavaca.

 

 

Slovenija je u stalnoj potrazi za radnicima, a geografska blizina, ekonomska razvijenost, istorijske veze i udobnost življenja u ovoj članici EU privlačna je za mnoge ljude.

Sajam će se ove godine održati u Hotelu Bosna, a svoja vrata će otvoriti u 9.00 sati. Oni koji žele raditi u Sloveniji, na sajmu će biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na dodatnim štandovima, posetioci će moći da dobiju sve informacije o radnim dozvolama za Sloveniju.  

Prošle godine je sajam posjetilo više od 1.500 posjetioca. Neka Sajam zapošljavanja MojeDelo.com bude prekretnica u vašoj karijeri. Ako ste nezaposleni ili ste nezadovoljni aktuelnim poslom i želite nešto promjeniti u svojoj karijeri, veliki Sajam zapošljavanja u Banja Luci je mjesto na kojem treba da budete.

 

 

Više informacija o poslodavcima i programu na www.sajamzaposljavanja.com

Petak, 21.02.2020.