Učestvujte na 10. 'Race for the cure' utrci/šetnji za ozdravljenje.

Učestvujte na 10. 'Race for the cure' utrci/šetnji za ozdravljenje.

Poštovani,

Javljamo Vam se sa ponudom za registraciju vaše kompanije, odnosno zaposlenika, da učestvuju na 10. 'RACE FOR THE CURE' utrci/šetnji za ozdravljenje.

Prva 'Race for the cure' trka/šetnja za ozdravljenje je održana 2008. godine.

Prošle godine na našoj trci je bilo 7400 registrovanih učesnika. „Race for the cure“ održava se u više od 140 svjetskih gradova, gdje svake godine za unapređenje zdravlja žena šeta/trči nekoliko miliona ljudi.„Race for the Cure“ je jedinstveni događaj čiji je cilj da se okupe osobe koje su preživjele bolest i njihovi prijatelji, građani, porodice, timovi učenika, poznate ličnosti, kako bi podržali akciju o podizanju svijesti u borbi protiv karcinoma dojke. Na trci/šetnji za ozdravljenje učestvuju osobe bez obzira na spol. Podrška je jednako bitna od svakoga.

Kroz dosadašnja saznanja i medijska istupanja vaša kompanija se pokazala kao socijalno osviještena te je uvijek bila spremna na pomoć. Registracijom, koja je simboličnih 10KM, vaši uposlenici koji budu željeli pomoći ženama oboljelim od raka dojke kao i za prevenciju istog, dobiti će brendiranu majicu. No i pored svega ovoga, naš glavni cilj je da širimo svijest o redovnim pregledima te će sav novac koji skupimo od registracija za trku/šetnju biti usmjeren na besplatne mamografske preglede žena u ruralnim područjima kao i za paketiće za svaku novooperisanu ženu u Bosni i Hercegovini kojih smo protekle godine podjelili 1400 do sada.

Vjerujemo da ćete nam se pridružiti zajedno sa vašom kompanijom, odnosno kolegama, i da ćete prepoznati vrijednost jedne ovakve priče  te biti dijelom našeg 'slavlja života' uz sve naše ostale partnere i prijatelje projekta, kao što je Violeta (generalni sponzor), Ella voda, Bingo, Haribo, Meggle, Ina Energopetrol, Telemach, Roche i druge..

Zašto da učestvujete?

Da pomognete da se spasi jedan život.

Da napravite promjenu.

Svojim učešćem ćete pomoći podizanju svijesti o ovoj bolesti kao i osnaživanju onih koje su prošle ili prolaze kroz bolest.

BUDITE  JEDINSTVENI, I KAO KOMPANIJA PRISTUPITE REGISTRACIJI I SAMIM TIM UČESTVUJTE NA TRCI/ŠETNJI ZA OZDRAVLJENJE. Razlikujte se od ostalih!

Više informacija i online registracija na LINKU

Prijavite se na: [email protected]

Petak, 29.09.2017.