Što ne smiješ zaboraviti na intervju za posao?

Što ne smiješ zaboraviti na intervju za posao?

I pritom ne mislimo na životopis.

Jedna od stvari koju ne smiješ zaboraviti na svoj intervju za posao je i - kozmetička torbica. Dvije trećine poslodavaca istaknulo je kako ne bi zaposlili ženu koja je na intervju došla nenašminkana.

Čini se kako je jedna od stvari koju ne smiješ zaboraviti na svoj intervju za posao i - kozmetička torbica. Kako izvještava Women's Health, više od dvije trećine poslodavaca istaknulo je kako ne bi zaposlili ženu koja je na intervju došla bez šminke.
 
Malo pudera i rumenila te dodatni sloj maskare ne samo da ti mogu povećati šanse za dobivanje posla, već bi mogli igrati i ulogu u unapređenju. Naime, oko 60 posto anketiranih rukovoditelja tvrtki priznalo je kako je malo vjerojatno da bi unaprijedili zaposlenicu, koja ne nosi šminku.
 
No, pokazalo se i da su žene mnogo sigurnije i samopouzdanije kad nose šminku, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, što svakako može pomoći u dobivanju posla ili promaknuća.

Četvrtak, 28.11.2013. / index.hr

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare