I ove godine HRM Udruženje nastavlja sa realizacijom „Mentorskog programa“ za svoje članove!

Program u trajanju od šest do dvanaest mjeseci, namijenjen je članovima koji se nađu pred izazovnim projektom ili poslovnim zadatkom za koji osjećaju da su im potrebne dodatne vještine ili poticaj.

Članovi udruženja koji žele podijeliti svoje vrijedno stečeno iskustvo i pružiti podršku kolegama će dobiti priliku da se okušaju u ulozi mentora. Prijave za program će se primati do 20. novembra 2019. godine do kada se mogu dobiti i dodatne informacije.

Dodatna pogodnost za one koji se nađu u ulozi mentora je GRATIS edukacija na temu mentorstva koja će im pomoći u razumijevanju mentorskog procesa i na kojoj će moći razviti vještine postavljanja mentorskih ciljeva i vođenja mentorskih susreta. Edukacija će se održati u drugoj polovini novembra 2019. godine. Mentorski parovi će se birati unutar specifičnih područja rada upravljanja ljudskim potencijalima i na osnovu specifičnih potreba potencijalnih korisnika programa.

Svi koji se žele razviti u ovoj oblasti kroz mentorski program a nisu članovi Udruženja, mogu to omogućiti prijavom u članstvo i plaćanjem godišnje članarine. Zahtjev za članstvom i prijavu za „Mentorski program“ možete poslati na e-mail [email protected]

Četvrtak, 24.10.2019.