10. HR Summit - PRIJAVI SE! Tema: "Demografska kriza - Izazov za HR i prepreka gospodarskom rastu"

10. HR Summit - PRIJAVI SE! Tema: "Demografska kriza - Izazov za HR i prepreka gospodarskom rastu"

Udruga HR Centar uz potporu portala posao.hr, HUP-a i HGK nastavlja okupljati stručnjake iz područja upravljanja ljudskim resursima, a 10. HR Summit održat će se 05. i 06. svibnja 2017. godine u Le Méridien Lav hotelu, Podstrana, Split. Tema ovogodišnjeg HR Summita je:


Demografska kriza - Izazov za HR i prepreka gospodarskom rastu


Demografska kriza značajno utječe na brojnost i kvalitetu ljudskih potencijala u Republici Hrvatskoj i njezinom okruženju. U takvom kontekstu nastaju dodatna ograničenja optimalnom planiranju i integriranju ljudi kako na razini cijelog društva, tako i na sektorskim razinama te na razini konkretnih organizacija. Ovakvo stanje neminovno postaje značajnim ograničenjem općem društvenom, a posebno gospodarskom razvitku i rastu.

Kakva je u tome uloga funkcije upravljanja ljudskim potencijalima odnosno stručnjaka koji se time bave u različitim organizacijama? Kakva je uloga demografa, političara i gospodarstvenika? Na koji način svi zajedno možemo doprinijeti kako bi se umanjile ozbiljne negativne posljedice dugotrajno loših demografskih trendova za gospodarstvo i društvo u cjelini?

Odgovore na ta pitanja i svoja iskustva i ideje razmijeniti će domaći demografi, političari, stručnjaci iz područja ljudskih resursa, ekonomisti i gospodarstvenici, uz relevantne govornike iz inozemstva.

Teorijska znanja i istraživanja na Summit Talks donose:

- Stjepan Šterc (PMF)

- Velimir Šonje (Arhivanalitika)

dok će primjere iz prakse s vama podijeliti:

- Alper Tokalp (Pirelli)

- Blagica Petrovac Šikić (Pliva Hrvatska)

Cjelokupni program konferencije možete pogledati OVDJE.

Osigurajte svoje mjesto – prijavite se!

PRIJAVI SE!


U sklopu 10. HR Summita po deveti put dodijelit će se nagrada Prometej za najboljeg HR Managera 2016. godine. Jedinstvena takve vrste u Hrvatskoj i regiji koja, s jedne strane, ukazuje na važnost funkcije ljudskih resursa u tvrtkama, a s druge strane potvrđuje i promovira HR menadžere koji svojom komptetentnošću, osobnošću i vrijednostima koje ugrađuju u HR prakse pojedine organizacije postaju profesionalnim uzorima.

Srijeda, 19.04.2017. / http://www.posao.hr/

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare