Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 17.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši referent za unos dokumenata

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
17.08.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 31. i 48. Zakona o sudovima u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ broj 38/05, 22/06, 63/10, 72/10, 7/13 i 52/14), čl. 23. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ broj 49/05), Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Općinskog suda u Mostaru, predsjednik suda, raspisuje



J A V N I O G L A S
za popunu upražnjenog radnog mjesta u Općinskom sudu u Mostaru


Viši referent za unos dokumenata - 1 (jedan) izvršitelj na neodređeno vrijeme


Opći uvjeti:

Opći uvjeti iz čl. 24. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji BiH (državljanstvo BiH, punoljetan, opća zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta, vrsta i stupanj stručne spreme potrebne za obavljanje poslova radnog mjesta, da u posljednje dvije godine od dana objavljivanja oglasa nije otpušten iz državne službe kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojoj razini vlasti u Federaciji BiH, odnosno Bosni i Hercegovini, da nije obuhvaćen odredbom članka IX 1. Ustava BiH)

SSS IV stupnja – završena gimnazija, ekonomska ili upravna škola


Posebni uvjeti.:

najmanje 10 (deset) mjeseci radnog staža nakon stjecanja tražene srednje školske spreme
poznavanje rada na računaru
položen stručni ispit za namještenike u organima državne službe u F BiH za SSS - IV stupnja


Potrebni dokumenti: (original ili ovjeren preslik)

Svjedodžba/svjedočanstvo o završenoj traženoj srednjoj školi
dokaz o poznavanju rada na računaru - (uvjerenje/certifikat/potvrda) izdat od strane ovlaštene informatičke kuće/poduzeća/ustanove ili informatičkog fakulteta /fakulteta za računarstvo ili od organizacije/poduzeća/ustanove koje je registrirano da može pružati obuku u radu na računarima
uvjerenje o položenom stručnom ispitu za namještenike u organima državne službe u F BiH za SSS - IV stupnja
uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od tri mjeseca) – od nadležnog suda
uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od šest mjeseci )
uvjerenje/potvrda o radnom stažu ili uvjerenje PIO/MIO o podacima registriranim u matičnoj evidenciji
ovjerena izjava da kandidat u posljednje dvije godine nije otpušten iz organa državne službe kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojoj razini vlasti u Federaciji BiH, odnosno Bosni i Hercegovini (za obje pozicije)
ovjerena izjava da kandidat nije obuhvaćen odredbom čl. IX 1. Ustava BiH


Izabrani kandidat će biti dužan dostaviti uvjerenje o općoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta poslije odabira kandidata.

Kandidati koji budu izabrani, a u natječajnoj proceduri ne dostave uvjerenje PIO/MIO o podacima registriranim u matičnoj evidenciji, dužni su dostaviti navedeno uvjerenje danom stupanja u radni odnos.

Sukladno čl. 32. Stav. 2. Zakona o namještenicima u organima državne službe u F BiH na javni oglas mogu se prijaviti i kandidati koji nemaju položen stručni ispit za namještenike u organima uprave u F BiH za SSS – IV stupnja, ali ukoliko budu primljeni u radni odnos, dužni su taj ispit položiti najkasnije u roku od šest mjeseci od dana prijema u radni odnos u organu državne uprave, u protivnom im prestaje radni odnos.

Rok i adresa dostave

Prijave s kratkim životopisom uz kontakt-telefonom na koji će kandidati biti dostupni u tijeku radnog vremena i isključivo traženim dokumentima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnim glasilima putem pisarnice Općinskog suda u Mostaru ili putem pošte, preporučeno na adresu:



Općinski sud u Mostaru
Ul. Maršala Tita br. 94
88 104 M o s t a r
sa naznakom „ ZA JAVNI OGLAS “


Napomena kandidatima: kao dokaze o ispunjavanju uvjeta Javnog oglasa dostavljati isključivo tražene dokumente. Navedeno se odnosi na dokaze o radnom stažu – u slučaju dostavljanja potvrde/uvjerenja kao dokaza o radnom stažu, ista treba da sadrži sve elemente potvrde/uvjerenja i to: osnovne generalije, vrsta školske spreme u okviru radnog mjesta, stručna sprema predviđena za konkretno radno mjesto, precizirano razdoblje radnog angažovanja, te ostale relevantne podatke za dokazivanje tražene vrste i trajanja radnog staža.

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Dokumentacija se vraća samo na osobni zahtjev.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računaru:
dobro