Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 21.03.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Školski psiholog

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gacko
Rok prijave:
21.03.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Školski psiholog.......... 1 izvršilac, određeno,( do povratka radnice sa porodiljskog odsustva) –; sa radnim iskustvom - najmanje 1 god. dana u traženom zanimanju i položenim stručnim ispitom za rad u obrazovno-vaspitnom radu.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Uslovi: Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ( Sl.gl.RSbr: 1/16 i 66/18) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju( Sl.gl.RS br: 41/2018) i Obavještenjem Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske br: 07.042/61-56/18 od 20.9.2018.god.
Uz prijavu (sa kratkom biografijom, adresom i brojem telefona, prijava mora biti potpisana) na konkurs kandidati su dužni da dostave sljedeća dokumenta:

- Za ispunjenost opštih uslova:

-Izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju lične karte;
-Uvjerenje o državljanstvu;
-Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima,
-Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala,zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, trgovine ljudima,polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.
-Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima kandidat će dostaviti nakon što bude izabran po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. Ljekarsko uvjerenje ne može biti starije od šest (6) mjeseci.
Uvjerenje o neosuđivanosti zatražiće škola od nadležnog organa za kandidata koji bude izabran po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

- Za ispunjenost posebnih uslova:

-Diplomu o završenom visokom obrazovanju u trajanju od 4 godine (240 ECTS bodova) u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent. Diplome stečene poslije 06. aprila1992. godine van BiH i Republike Srbije trebaju biti nostrifikovane;
-Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovno-vaspitnom radu,
-Uvjerenje ili potvrdu o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica (nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom), koju izdaje Zavod za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen;
-Uvjerenje o prosječnoj ocjeni tokom studiranja ili dodatak diplomi, koje izdaje visokoškolska ustanova ( ukoliko prosjek nije upisan u diplomi);
-Uvjerenje organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Otadžbinsko-odbrambenog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;
-Uvjerenje organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca ;
-Uvjerenje organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno – otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, a koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obavit će se intervju i testiranje.
Intervju i testiranje obavit će se u prostorijama škole dana 25 .03.2019. god. sa početkom u 13,00 časova.
Кandidati se neće posebno pozivati na intervju i testiranje, a ukoliko se ne pojave u zakazano vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Кandidati prilažu ovjerene fotokopije dokumenata i iste im se neće vraćati nakon završene procedure po konkursu.

Кonkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja .
Prijave na konkurs sa neophodnim dokumentima mogu se dostaviti u roku ostavljenom konkursom lično u sekretarijat škole ili poštom na adresu:
JU Srednjoškolski centar „PeroSlijepčević„ Gacko, ul. Solunskih dobrovoljaca broj 24. Gacko.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet