Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 25.02.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Saradnik/ca za finansije

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Visoko
Rok prijave:
25.02.2021.

Prevent Interior je članica Prevent Grupacije koja se bavi proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja. Sjedište kompanije je u Visokom, a proizvodni program pored montaže (skivanje i tapetarija) obuhvata obradne centre za spužvu, pločaste materijale, masiv te lakiranje i furniranje na dvije proizvodne lokacije.
U proteklom periodu kompanija je ostvarila rast kapaciteta i pokrenula značajnu saradnju sa nekim od vodećih brendova na polju proizvodnje namještaja s tendencijom daljeg rasta poslovanja.

Shodno ukazanim potrebama, raspisujemo oglas za poziciju:

Saradnik/ca za finansije
Mjesto rada Visoko

Za potrebe navedene pozicije potrebno je da posjedujete iskustvo i znanja vezano za pripreme izlaznih faktura, vođenje evidencije o stanju zalihe, pripremanju i slanju izvještaja, vođenju evidencije i obračuna stalnih sredstava. Kao Saradnik/ca za finansije pripremate planove plaćanja, učestvujete u izradi finansijskih izvještaja na mjesečnom nivou, pripremate specifikacije plaćanja.

Pozicija obuhvata redovnu komunikaciju i kontakte sa Poreskom upravom, UIO i ostalim državnim institucijama, kao i pripremu izvještaja za statistiku (IND), te kontinuirano praćenje zakonskih propisa i uputstva iz djelokruga odgovornosti i primjenu istih u radu.

Vaš profil

  • VŠS, VSS ekonomskog smjera
  • 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
  • Odlično poznavanje rada na računaru, MS Office paket
  • Poželjno poznavanje engleskog jezika
  • Vozačka dozvola B kategorije.

Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine proaktivnost, samoinicijativnost i vještine rješavanja problema, odgovornost i savjesnost, napredno poznavanje Windows operativnih sistema i MS Office paketa, imate iskustvo u radu sa Windows Server i Linux operativnim sistemima, iskustvo u radu sa bazama podataka, imate osnovno poznavanje mrežnih tehnologija (LAN, WAN), odlično poznajete engleski jezik, sposobni ste za rad u timu, na visini ste zadatka sa dobrim komunikacijskim i organizacijskim sposobnostima, onda je ovaj oglas poziv za vas.

Nudimo izazovno, profesionalno radno okruženje, mogućnost napredovanja uz kontinuirani profesionalni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju, te posjedujete tražene kompetencije, znanja i vještine, vašu biografiju i motivacijsko pismo nam pošaljite na adresu [email protected] ili poštom

Prevent Interior
(Odjel za ljudske resurse)
Topuzovo Polje bb
71300 Visoko
sa naznakom ''Prijava za oglas''.

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja oglasa, do 25.02.2021.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba, a o Prevent Interior na www.preventinterior.ba