Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnici u proizvodnji i logistici

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
29.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražite posao u Sloveniji? Prezentirajte se kod više od 30 firmi koje su u potrazi za novim kadrom!
Provjerite kadrovske potrebe firmi i pripremite se za intervju!


BANJA LUKA
Hotel Bosna, Banja Luka
28. 3. 2018, 9 – 16 sati


NAZIV PREDUZEĆA:LasertehnikMarfin, d.o.o.
ADRESA PREDUZEĆA: Cesta k Tamu 63, 2000 Maribor
WEB STRANICA: www.lasertehnik.si
BROJ ZAPOSLENIH: 45
E-ADRESA: [email protected]

OPIS PREDUZEĆA

Lasertehnik je slovenačko preduzeće iz Maribora sa 17 godina iskustva u oblasti laserskog rezanja, savijanja limova te dodatne obrade, koja uključuje i robotsko zavarivanje. Poslujemo sa klijentima iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Usluge rezanja se vrše na vrhunskim laserskim mašinama sa kojima zadovoljavamo potrebe čak i najzahtjevnijih klijenata. Naime, možemo obezbjediti čak i rezanje nestandardnih dimenzija odnosno dužina do 8.000 mm, širina do 2.500 mm, te debljina do 25 mm. Rezane dijelove savijamo na snažnim mašinama za savijanje do maksimalne dužine 6.000 mm i pritiska 500 tona i varimo sa izuzetnim robotom za zavarivanje proizvođača ABB. Poseban naglasak dajemo uređenoj i čistoj radnoj sredini te bezbjednosti i zaštiti na radu. Svaki pojedinac u procesu za nas je važan, a isto tako cijenimo marljive radnike, samostalnost, pozitivan odnos prema radu i životnoj sredini.

SLOBODNA RADNA MJESTA

Zaposlenje nudimo radnicima u proizvodnji i logistici. Odgovarajući kandidati su oni koji nisu zadovoljni sa organizacijom rada i radnim uslovima u Bosni, te koji su spremni da se prilagode dobro uređenoj radnoj sredini i usvoje evropske standarde rada i kvaliteta. Za pošten i kvalitetan rad isplaćujemo platu iznad slovenačkog prosjeka.
Od kandidata očekujemo: prilagodljivost, sposobnost učenja i odgovornost. Takođe očekujemo od kandidata da se prilagode slovenačkoj društvenoj sredini, nauče radne procedure i slovenački jezik u razumnom roku (3 mjeseca) i samostalno i odgovorno rade svoj posao.

Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Regija:

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola