Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 04.05.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor psihologije

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Nevesinje
Rok prijave:
04.05.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Profesor psihologije - 1 izvršilac – (6 časova nedeljno) do 31.08.2017. god., potreban položen stručni ispit

- Ukoliko se na konkurs ne prijave kandidati sa položenim stručnim ispitom, onda dolaze u obzir kandidati bez položenog stručnog ispita.

Pored uslova predviđenih Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“, broj 1/16) i posebnih uslova propisanih članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik RS“, broj 74/08, 106/09, 104/11 i 33/14) kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 29/12) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u gimnaziji („Službeni glasnik RS“ broj 11/95).

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave sljedeća dokumenta:

-Diplomu ili ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
-Izvod iz matične knjige rođenih,
-Uvjerenje o državljanstvu,
-Uvjerenje nadležnog suda o nevođenju krivičnog postupka,
-Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,
-Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji (u skladu sa članom 9. stav 2. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi „Službeni glasnik RS, broj 102/14) ,

Te ostalu dokumentaciju predviđenu članom 8. stav Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ( „Službeni glasnik RS“ broj 102/14)

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove Konkursa biće obavljen intervju kao i stručno testiranje.
Intervju i stručno testiranje sa kandidatima će se obaviti 10.05.2017. godine u 10:00 časova u prostrijama škole (nova zgrada).
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatra se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijavu na Konkurs i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na adresu: JU Srednjoškolski centar „Aleksa Šantić“ – Nevesinje, ul. Petra Samardžića bb, 88280 Nevesinje.

Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima kandidati dostavljaju nakon što budu odabrani na Konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.
Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata neće se razmatrati.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet