Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 19.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor/nastavnik razredne nastave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Velika Bukovica
Rok prijave:
19.10.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Javna ustanova Osnovne škole „Milan Rakić“ Bukovica Velika, raspisuje konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta na osnovu Zakona o radu, Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Statuta škole.

Profesor/nastavnik razredne nastave – pripravnik, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Opšti uslovi koji kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na konkurs
- da je državljanin Bosne i Hercegovine i Republike Srpske,
- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,
- da je stariji od 18 godina,
-da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima,zlostavljanja djeteta,polnog ili drugog nasilja, nad djetetom ili maloljetnim licem.

Kandidati su dužni priložiti sledeća dokumenta:
1.Prijavu za prijem u radni odnos, uredno potpisanu od strane kandidata,
2.Uvjerenje o državljanstvu,
3.Izvod iz matične knjige rođenih,
4.Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora zatražiti će škola samo za kandidata koji bude izabran putem konkursa prije zasnivanja radnog odnosa.
Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave:
Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sledeću adresu:
Javna ustanova Osnovna škola „Milan Rakić“, Bukovica Velika74213 Velika Bukovica, sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama „Glas Srpske“.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.
Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave na intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati koju budu ispunjavali uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti intervju , koji će sa kandidatima obaviti Komisija za prijem radnika, koja broji tri člana a koja je imenovana od strane direktora škole.
Dana 24.10.2017. godine u 9,00 časova održaće se intervju. Dostavljena dokumentacija školi po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima.
Napomene: Škola će pismenim putem obavjestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke.
5.Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,
6.Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
7.Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak,
8.Uvjerenje o neosuđivanosti,
9.Uvjerenje o dužini radnog staža u struci , izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi :vrsta posla,stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa priložiti ljekarsko uvjerenje da je radno sposoban (ne starije od šest mjeseci).

Na osnovu člana 115 tačka 10 Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju Službeni glasni Republike Srpske broj 44/17 pod rednim brojevima 1 i 2 za radna mjesta vjeroučitelja potrebno je dostaviti saglasnost nadležne crkve ili vjerske zajednice.

*Dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata ne starije od šest mjeseci.

Dostavljeni dokazi će se bodovati od strane komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi Službeni glasnik Republike Srpske broj: 102/14.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6 Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju Službeni glasnik „Republike Srpske“ broj 44/17.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet