Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnika/prof. razredne nastave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Čelinac
Rok prijave:
27.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:

1. Nastavnika/prof. razredne nastave na određeno vrijeme do povratka radnice sa poridiljskog bolovanja, lice bez iskustva – pripravnik - 1 izvršilac
2. Nastavnika/prof. razredne nastave na određeno vrijeme do 31.08.2017. sa položenim stručnim ispitom u vaspitno-obrazovnom radu - 2 izvršioca

Prijem u radni odnos izvršit će se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („SL. Glasnik Republike Srpske“ broj: 102/14.
Uz prijavu na konkurs kandidat je dužan dostaviti sledeću dokumentaciju:
1. Prijavu za prijem u radni odnos, uredno potpisanu od strane kandidata,
Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,
dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postje podaci o prosjeku ocjena,
uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.Za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom bez prekida – kontinuirano sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica. Mole se kandidati koji su imali prekid radi zaposlenja, ili po nekom drugom osnovu da ne dostavljaju potvrdu.
Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom,
Ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.
Izvod iz MKR
Uvjerenje o državljanstvu
Ljekarsko uvjerenje i uvjerenje o neosuđivanosti će dostaviti kandidat koji bude primljen u radni odnos i ne može biti starije od šest mjeseci.

TESTIRANjE I INTERVJU SA KANDIDATIMA KOJI ISPUNjAVAJU USLOVE KONKURSA OBAVIT ĆE SE 02.11.2016. god. u 13,00 časova u prostorijama nove škole.
Kandidati koji se ne pojave pomenutog datuma, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs, i neće se posebno pozivati na testiranje i intervju.
Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja, u dnevnom listu „Glas Srpske“.
Sva dokumenta koje kandidati dostavljju, trebaju biti ovjerene fotokopije, jer ista se ne vraćaju kandidatima.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

NAKON ZAVRŠENE KONKURSNE PROCEDURE SVI UČESNICI ĆE DOBITI OBAVJEŠTENjE O IZVRŠENOM IZBORU KANDIDATA PO KONKURSU.
Prijave sa dokumentima slati na adresu škole.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet