Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Nastavnik muzičke kulture

- dana
Poslodavac:
JU OŠ Meša Selimović
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Janja
Rok prijave:
01.12.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta: Nastavnik muzičke kulture, 13 časova, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, a najduže do 30.6.2017. godine, jedan izvršilac, pripravnik.

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa kandidati moraju ispunjavati uslove iz člana 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) i uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 77/09, 86/10, 25/14, 76/15).
Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14, 45/16).

Uz prijavu na konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, sa adresom prebivališta i brojem telefona, dostaviti:

uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci);
izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena fotokopija lične karte;
ovjerena fotokopija diplome;
dodatak diplomi koji sadrži prosjek ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne stoje podaci o prosjeku ocjena;
uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;
uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;
uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;
uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

Ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci) naknadno dostavlja izabrani kandidat.
Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem.

Dana, 7.12.2016. godine u prostorijama JU Osnovne škole: „Knez Ivo od Semberije“, Ul. Neznanih junaka br. 46., 76300 Bijeljina, u 9,00 časova će se obaviti testiranje, a istog dana u 11,00 časova i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ako se ne pojave na testu ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje i dnevnog lista „Glas Srpske“.

Prijave slati na adresu: JU Osnovna škola: „Knez Ivo od Semberije“ Bijeljina, Ul. Neznanih junaka br. 46, 76300 Bijeljina.
Vrsta posla:rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare