Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 21.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Menadžer kategorije u odjelu nabavke (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
21.12.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Alphabet Group za klijenta:

Naš klijent je kompanija čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija rezervnih dijelova za automobile na tržištu Bosne i Hercegovine. Zbog povećanja obima posla i širenja na regionalno tržište, za našeg klijenta smo u potrazi za kandidatima za sljedeće radno mjesto

Menadžer kategorije u odjelu nabavke (2 izvršioca)

Šta je vaš budući posao?
S obzirom da se core poslovanja našeg klijenta zasniva na komunikaciji sa dobavljačima auto dijelova, vaša odgovornost bi bila da upravljate procesima nabavke. Ovaj proces zahtijeva kontinuirano praćenje i analiziranje tržišta, analizu cijena svih dobavljača i konkurencije, osmišljavanje promotivnih i marketing akcija za podsticanje prodaje. Pojedini artikli su specifični i zahtjevaju specifično skladištenje, a vi ste dužni da o tome obavijestite kolege iz sektora logistike. Dodatni doprinos kompaniji možete dati kroz praćenje i analizu trenutnih zaliha i kreiranjem godišnjeg plana nabavke za sopstvenu kategoriju artikala. Razgovarate sa kolegama iz sektora prodaje sa ciljem razumijevanja potrebama klijenata i optimalnije organizacije vašeg plana nabavke za kompaniju. Naravno, sve što uradite, zapisujete i dijelite sa kolegama i direktnim nadređenima.

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ko ste vi?
Vi ste osoba koja je proaktivna, savjesna i dobro organizovana. Inovativni ste i volite podijeliti svoje razmišljanje o unaprijeđenju poslovnih procesa sa kolegama i menadžmentom. Imate radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (obavezno), a korak bliže razgovoru sa nama ste ako imate iskustvo u industriji auto dijelova. Vaš engleski jezik je gotovo na nivou maternjeg jezika, a Excel koristite na naprednom nivou. Volite da se resursi troše racionalno, pa svakodnevno vodite evidenciju i analizirate stanje zaliha. Pedantni ste i vodite se onim da je sve bolje zapisati, nego pamtiti. Želite da svakim danom doprinesete radu kompanije i optimizujete poslovne aktivnosti na kojima ste angažovani.

Ako se pronalazite u ovom opisu, onda ste vi prava osoba za nas.

Šta vam nudimo nudimo:
• Adekvatna finansijska primanja
• Mogućnost napretka i usavršavanja uz domaće i inostrane mentore
• Nudimo izazovnu poziciju u uspješnom timu sa angažovanim i kolegijalnim saradnicima
• Dinamično radno okruženje


Od vas očekujemo da nam dostavite CV i motivaciono pismo, a vi od nas očekujte povratnu informaciju o ishodu ovog procesa.

Rok za podnošenje prijave je 25 dana od dana objavljivanja oglasa.

Link za prijavu:

https://online.selekcija.hr/home/job/918/?application=true