Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.06.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Mašinski tehničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
27.06.2021.

ZAJEDNO DO NOVOG POSLA

POSTANITE DIO VRHUNSKE EKIPE STEKLARNE HRASTNIK

Steklarna Hrastnik razpisuje več prostih delovnih mest (m/ž):

Naša firma se brzo razvija, zato tražimo radnike i objavljujemo nekoliko slobodnih radnih mjesta.




→ Operater kontrolne linije (m/ž)
Najmanje stručni nivo obrazovanja iz tehničkog područja - mašinstvo, mehatronika ili elektrotehnika. Vaš posao če biti upravljanje i kontrola rada kontrolne linije za staklo, kontrola proizvoda, paletiranje proizvoda i automatska podešavanja linija tokom procesa. Održavanje transportnih linija i sistema automatskog upravljanja.



→ Alatničar/Bravar (m/ž)
Imate li završen III. ili IV. stepen za alatničara, bravara ili operatera mašinske obrade i radno izkustvo na tom području. Ako da onda se prijavite. Od vas očekujemo, da samostalno obavljate poslove na montaži i održavanju alata u skladu sa tehničkom dokumentacijom, da znate zavariti i popraviti alat/kalup za izradu staklenih proizvoda i da vam je bitan kvalitet odradženog posla.



→ Mašinski tehničar (m/ž)
Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fleksibilnost i neovisnost u radu, sposobnost prilagođavanja timskom radu. Stručni nivo obrazovanja iz tehničkog područja.Vaš posao če biti upravljanje i kontrola rada mašina za staklo, održavanje mašine prema propisanom planu, obavljanje ostalih radnih aktivnosti vezano na kvalifikaciju.

Od prvog dana investirat ćemo u najvažniju budućnost - u VAS!
Staklarna Hrastnik je stabilna firma koja ima tradiciju i u kojoj se više od 160 godina radi najbolje staklene proizvode za najzahtjevije kupce. Želite li zajedno sa nama kreirati 4. industrijsku revoluciju? Pridružite se našoj ekipi, u kojoj neprestano ulažemo u razvoj, zadovoljstvo zaposlenih, najsavremeniju tehnologiju, digitalizaciju i automatizaciju procesa.

Što vam nudimo?

redovna i stimulativna mjesečna plata,
rad u profesionalnom okruženju,
komunikaciju na vašom jeziku i organizovan tečaj slovenskog jezika
regulisanje radne i boravišne dozvole

Vaše prijave očekujemo na mail [email protected]

Več o posameznem opisu delovnega mesta najdete na spletni
strani www.hrastnik1860.com

Vaše prijave očekujemo na mail [email protected]


V Steklarni Hrastnik ponujamo tudi možnost dodatnih del za aktivne upokojence in študente pridnih rok. Ponujamo delo za pomoč pri pregledu in kontroli steklenih izdelkov za upokojence in polnoletne dijake / študente, ki jim lažje fizično delo ne predstavlja večjih izzivov ter so brez posebnih zdravstvenih omejitev. Delo je organizirano po dogovoru, glede na potrebe delodajalca.
Več informacij www.hrastnik1860.com