Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 14.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Kućni majstor

- dana
Poslodavac:
SWISSLION-TAKOVO d.o.o Trebinje
Kategorija:
Ostalo
Mjesto rada:
Trebinje
Rok prijave:
14.01.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: O G L A S
za prijem u radni odnos u hotelu u Trebinju

Za potrebe novog, modernog hotela visoke kategorije u Trebinju, kompanija Swisslion d.o.o. raspisuje konkurs za prijem kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom. U želji da postanemo lider u ovom dijelu Republike Srpske, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima i budu ambasadori i reprezenti naše kompanije. Pozicije za koje je otvoren konkurs su sledeće:

Kućni majstor

Za pozicije 1 ,2, i 3 se traži sposobnost komunikacije na engleskom jeziku, sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.
Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.
Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: kabinet.gd@swisslion-trebinje.com sa obaveznom naznakom: Oglas za hotel u Trebinju - (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:
Propratno pismo,
CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,
Kopiju stečene diplome,
Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.),
Kopija lične karte.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Rok za dostavljenje prijava je 14.01.2018. godine.

Zadržavamo pravo da ne izvršimo izbor po ovom oglasu.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare