Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 18.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Istarživač

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bosna i Hercegovina, Crna Gora
Rok prijave:
18.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Natječaj za istraživača

ISTRAŽIVANJE O MOGUĆNOSTI ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM U BOSNI I HERCEGOVINI I CRNOJ GORI

Broj osoba:Jedan (1) izvršitelj.
Vrsta ugovora: Za fizičke osobe: ugovor o djelu na temelju zakonske regulative u Bosni i Hercegovini. Za pravne osobe: ugovor o poslovnoj suradnji.
Predviđeni radni angažman:200 radnih sati (dokazuje se potpisanom evidencijom o radnom vremenu).
Predviđeni budžet: Ukupan iznos novčanih sredstva koje Caritas BiH ima na raspolaganju za ovu aktivnost je 2.000 eura (s uključenim porezima i naknadama). Najveći neto iznos kojeg će fizička osoba dobiti za obavljanje posla je oko 1.680 eura. Za pravne osobe najveći iznos je 2.000 eura bez PDV-a.
Opći uvjeti: Kandidati trebaju imati relevantno iskustvo u provođenju sličnih istraživanja, reference za obavljanje sličnih poslova; kandidat treba imati sveučilišnu diplomu iz humanističkog ili društvenog područja (npr. sociologija, socijalni rad, psihologija, pedagogija, andragogija, defektologija i sl.). Prednost će se dati osobama s prethodnim iskustvom u radu s osobama s invaliditetom.

NAČIN PRIJAVE
Svi zainteresirani kandidati svoje prijave trebaju poslati na email adresu: [email protected] najkasnije do 18.04.2018. godine u 12.00 sati.Prijava treba sadržavati:

Prijavni obrazac
CV kandidata na jednom od službenih jezika u BiH ili Crnoj Gori u kojem je jasno naznačeno iskustvo u sličnim poslovima i reference. Pravne osobe također trebaju dostaviti CV osobe koja će raditi na istraživanju.
Kratki prijedlog metodologije istraživanja na temelju ToR-a
Kandidati koje žele aplicirati na natječaj su obvezni preuzeti prijavni obrazac i ToR za istraživanje sa web stranice Caritasa Bosne i Hercegovine: www.caritas.ba

KRITERIJI I NAČIN IZBORA KANDIDATA
Neovisno povjerenstvo Caritasa BiH će na zasebnoj sjednici razmotriti sve prijave i odlučiti o izboru istraživača. Povjerenstvo će prilikom analiza prijava voditi računa o odnosu svih navedenih kriterija. Pismeno izvješće o odabiru istraživača će se dostaviti svim kandidatima koji podnesu prijavu na natječaj. Osnovni kriteriji prilikom donošenja odluke su:

Iskustvo u obavljanju istih ili sličnih poslova
Reference specifične za obavljanje ove vrste poslova
Kvaliteta predložene metodologije
Cijena za obavljanje poslova istraživanja.

O ISTRAŽIVANJU
Rezultat istraživanja treba biti izvješće koje sadrži informacije o potrebama i mogućnostima zapošljavanja osoba s invaliditetom, popis radnih mjesta i poslodavaca koji bi mogli uposliti osobe s invaliditetom u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Rezultati istraživanja će biti javno objavljeni i koristit će se planiranje i provođenje projektnih aktivnosti. Detaljnije informacije o istraživanju navedene su u ToR-u.

O PROJEKTU POWER
Projekt POWER – Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Vrijeme provedbe projekta je 24 mjeseca (od 1. veljače 2018. do 31. siječnja 2020.). Nositelj projekta je Caritas Bosne i Hercegovine s partnerima: Fond za zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom FBiH, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”, Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama “Vedri osmijeh”, Caritas Barske nadbiskupije, Udruženje paraplegičara Bar i Biznis start-up centar Bar. Kroz projekt je planirano provođenje programa stažiranja za 20 osoba s invaliditetom u prekograničnoj regiji (Bosna i Hercegovina i Crna Gora) kako bi osobe s invaliditetom razvile svoje profesionalne vještine i razumijevanje profesije radnim angažmanom. Angažiranje mentora kod poslodavca za praćenje OSI, organizacija sajma za zapošljavanje, start-up poticaji za pokretanje biznisa (samozapošljavanje) i sl. Opći cilj projekta je povećati zapošljivost i mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom (OSI) u prekograničnom području.

KONTAKT INFORMACIJE
Kontakt osoba: Zlatko Malić, Caritas BiH, projekt menadžer
Email: [email protected]
Telefon: + 387 63 491 208
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Regija:

O zaposleniku