Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 05.12.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Inžinjer zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Visoko
Rok prijave:
05.12.2020.

Da li ste naš sljedeći ključni igrač?

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove, spremni ste na nove poduhvate, lični i razvoj Kompanije u pogledu zaštite i sigurnosti na radu, smatrate da smo okruženje u kojem možemo zajedno pridonijeti uspjehu grupe, smanjiti neugodne opasnosti na radu i ublažiti njihove posljedice, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, posjedujete kvalifikacije i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vašu biografiju i motivacijsko pismo.

Za potrebe sigurnosti i zaštite radnika na radnom mjestu pozivamo vas da aplicirate za radno mjesto:

Inžinjer zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž) - 1 izvršilac
Mjesto rada: Visoko

Kao Inžinjer zaštite na radu bavite se vođenjem i organizacijom poslova iz oblasti zaštite na radu i zaštite od požara, učestvujete u izradi akata o procjeni rizika za radna mjesta i radnu okolinu, propisujete interne opšte akte iz oblasti zaštite na radu i zaštite od požara. U fokusu vaše odgovornosti je vođenje evidencije o radnicima raspoređenim na radna mjesta sa posebnim uvjetima rada, vođenje evidencija o obuci radnika iz oblasti zaštite na radu, kao i ispitivanju mikroklimatskih uvjeta radne sredine, evidencija povreda na radu i saradnja sa nadležnim ustanovama te koordinacija sa rukovodiocima organizacionih jedinica i ljudskim resursima, inspekcijom iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara i sanitarne inspekcije.

Vaš profil

Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine sklonost za rješavanje tehničkih i mehaničkih problema, dobro snalaženje u radnom okruženju, spremnost na profesionalno usavršavanje, dobre komunikacijske i organizacijske vještine, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika ovaj oglas je prilika za vas. Poznavanje rada na računaru je potrebno, jer je sastavni dio vašeg zadatka i izvještavanje u domenu aktivne upotrebe Excela. Obzirom da ste odgovorni za lokacije na području Visokog potrebno je da ste aktivan vozač, te biste službeno vozilo koristili u svrhu realizacije poslovnih aktivnosti.

Uslovi koje kandidati trebaju ispunjavati su:

  • VSS-inžinjer zaštite na radu - sigurnosti ili srodna tehnička struka
  • Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 3 godine
  • Položen stručni ispit iz zaštite od požara

Šta nudimo:

Izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, rad u timu stručnjaka, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju nam i motivacijsko pismo pošaljite na adresu [email protected].

Rok za slanje prijava je do 05.12.2020.

Ukoliko procijenimo vašu prijavom interesantnom pozvat ćemo vas na prvi razgovor i proces profiliranja vaših kompetencija.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba