Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 23.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Inženjer za IT poslovne informacije sustava

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju člana 33. h) Zakona o osnivanju Neovisnog operatora sistema za prijenosni sustav u Bosni i Hercegovini („Službeni glasnik BiH“ br. 35/04), člana 8. Zakona o radu u institucijama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“ br. 26/04, 7/05, 48/05, 60/10 i

32/13), a u skladu sa Pravilnikom o radu Neovisnog operatora sustava u Bosni i Hercegovini, Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji Neovisnog operatora sustava u Bosni i Hercegovini sa opisom radnih mjesta, kao i Odlukom o prijemu i popuni radnih mjesta u

Neovisnom operatoru sustava u Bosni i Hercegovini br. 03-­­­­­­______-1/17, Neovisni operator sustava u Bosni i Hercegovini raspisuje



JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta


01 Inženjer za IT poslovne informacije sustava – 2 izvršitelja



Opis poslova i radnih zadaća:

Vrši procjenu zahtjeva za IT i poslove sustava za opće operacije NOSBIH-a, sadašnje i buduće te pravne preporuke.
Definira korporativnu mrežu , mehanizme i protokole komuniciranja u razmjeni podataka i koncept poslovne mreže NOSBIH-a.
Osigurava pravilno održavanje poslovne mreže NOSBIH-a, interneta, web stranice i potrebnu podršku.
Surađuje sa provajderima i isporučiteljima na osiguranju kapaciteta i resursa poslovne mreže.
Pruža podršku u procesu nabave opreme i usluga.
Osigurava efikasnu implementaciju i testiranje aplikacija i sustava IT poslovne mreže.
Pruža podršku osoblju NOSBIH-a u vezi sa potrebama IT-a i poslovne mreže.
Upravlja ugovorima s vanjskim dobavljačima opreme i usluga.
Po nalogu rukovoditelja informacijskih sustava i telekomunikacija obavlja i druge poslove neophodne za učinkovito funkcioniranje NOSBIH-a.



Uvjeti:

Osim općih uslova utvrđenih Zakonom o radu u institucijama BiH (navršenih 18 godina; državljanstvo BiH; fizička i psihička sposobnost za obavljanje poslova na radnom mjestu za koje se prijavljuje, da nije obuhvaćen odredbom člana IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine) kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uslove:

VSS (VII­­. stupanj) – diplomirani inženjer elektrotehnike – smjer telekomunikacije ili računarstva/informatike, bachelor telekomunikacija ili računarstva/informatike ili magistar telekomunikacija ili računarstva/informatike, minimalno 300 ETCS bodova za kandidate koji su završili studij po bolonjskom procesu uz dodatak diplomi
znanje i iskustvo iz područja informacijskih tehnologija, poželjno iskustvo u telekomunikacijama
poželjno poznavanje/iskustvo u upravljanju sustavom prijenosa el. energije
najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
znanje engleskog jezika, a poželjno i znanje drugih jezika.


Napomene:

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od 6 (šest) mjeseci.

Ne može se primiti ni biti u radnom odnosu osoba koja u mjestu življenja obavlja samostalnu profesionalnu djelatnost, odnosno, koja ima obrtničku radnju ili vlastitu tvrtku, kako je naznačeno u članu 11. Zakona o radu u institucijama BiH.



Potrebni dokumenti:

Prijava kandidata sa kratkim rezimeom motiva za prijavu na natječaj, životopis/CV, ovjerena kopija fakultetske diplome, a za kandidate koji su visoko obrazovanje stekli po bolonjskom procesu uz ovjerenu fakultetsku diplomu i ovjeren dodatak fakultetskoj diplomi, ovjerena kopija uvjerenja o državljanstvu (ne starije od tri mjeseca), izjava kandidata da se na njega ne odnosi član IX stav 1. Ustava BiH, dokazi o znanju engleskog jezika, kao i dokazi o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima.

Kandidati koji su fakultet završili izvan Bosne i Hercegovine, odnosno koji su diplomu stekli u nekoj drugoj državi nakon 06.04.1992.godine, obvezni su dostaviti ovjerenu kopiju nostrificirane/priznate diplome, u skladu s odredbama Zakona o važnosti javnih isprava u Bosni i Hercegovini („Službeni glasnik BiH, br. 23/04). Ukoliko je postupak nostrifikacije/priznavanja počeo ranije ili je u toku u trenutku prijavljivanja na oglas, kandidat je dužan uz prijavu dostaviti i dokaz o podnesenom zahtjevu za nostrifikaciju/priznavanje diplome nadležnom organu.



Napomena za kandidate koji će biti izabrani na radna mjesta:

Izabrani kandidati dužni su dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (ne starije od tri mjeseca), kopiju osobne iskaznice i kopiju potvrde o prebivalištu, neposredno pred zaključenje ugovora o radu.

Poslodavac će službeni putem tražiti uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, kao i uvjerenje o nekažnjavanju.

Neispunjenje ove obveze rezultirat će odbacivanjem izabranog kandidata.

S kandidatima koji uđu u uži izbor Komisija za izbor obavit će razgovor, te će se organizirati provjera, o čemu će odabrani kandidati pravodobno biti obaviješteni.

Komisija će posebno voditi računa o poštivanju članka 12. Zakona o ravnopravnosti spolova u Bosni i Hercegovini – prečišćeni tekst („Službeni glasnik BiH, br. 32/10) i članak 8. stavak 9. Zakona o radu u institucijama BiH („Službeni glasnik BiH, br. 26/04, 7/05, 48/05, 60/10 i 32/13).

Svi kandidati koji se prijave na natječaj pismenim će putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja, odnosno, izboru kandidata.



Rok za podnošenje prijava:

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama.

Nepravodobno dostavljene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Prijave se mogu dostaviti osobno ili preporučeno poštom na adresu:



Neovisni operator sustava u Bosni i Hercegovini
Ul. Hamdije Čemerlića 2
71 000 SARAJEVO
(V.kat) s naznakom:
„JAVNI NATJEČAJ za popunu radnog mjesta 01 Inženjer za IT poslovne informacije sustava – 2 izvršitelja – NE OTVARATI“


Ovaj natječaj objavljen je u dnevnim novinama Večernji list te na web stranici Neovisnog operatora sustava u BiH.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računaru:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina