Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.08.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Direktor odjela, budući član uprave za područje tehnike osiguranja i digitalizaciju (m/ž) - 5611
Međunarodni finansijsko osiguravajući koncern, Sarajevo

Trescon headhunting već 15 godina uspješno radi u regionu i podržava kvalitetne internacionalne tvrtke sa razvojem i kreiranjem timova sa najboljim ljudima. Ovaj put naš je klient uspješna, stabilna, velika zapadnoevropska finansisjsko osiguravajuća grupacija. Sa vizijom daljeg rasta i razvoja tražimo voditelja, izvrsnog leadera, koji će biti odgovoran za razvoj i adaptaciju pravih proizvoda za BiH odnosno će voditi područje tehnike osiguranja, šteta i IT. Ovo je pozicija za iskusnu osobu, koji poznaje područje financijskih ili banko osiguravajućih proizvoda, istovremeno je i strateg ali i operativac, voli brojke, a voli i rad sa ljudima, razvoj i motivisanje teama, dograđivanje organizacije i procesa. To je pozicija za osobu, koja želi ostaviti međunarodni trag kad su u pitanju novi proizvodi i uspješno provedena digitalizacija sa svrhom još boljeg »user experience«.

U saradnji sa članovima uprave lokalno i uz podršku kolega iz koncerna vi ćete prvo realizirati strategiju, koja je već napravljena, a kasnije, što brže, zavisno od vašeg iskustva, aktivno je i kreirati kao član uprave. To je pozicija sa direktnom odgovornošću za desetak ljudi u više tehničkih odjela. To je odlična šansa za vas, ako ste došli do vrha razvoja proizvoda u jednoj sličnoj organizaciji a htjeli bi promjeniti jer se momentalno ne otvara prilika za daljnu veću kariiernu stepenicu. To je isto interesantna prilika, ako ste do sada odlično radili u lokalnom okruženju, a privlači vas internacionalna saradnja i mogućnost ostaviti trag vlastitog rada i u evropskom okruženju. Možda ste radili neko vreme u inostranstvu pa bi htjeli brži razvoj za sebe i svoju okolinu u Sarajevu?

Obratite se nama pitanjem, interesom ili najbolje šaljite nam svoj CV na bosanskom ili engleskom ili njemačkom ako:

  • Vas fascinira tržište finansijskih i osiguravajućih proizvoda
  • volite pratiti promjene i inovacije u segmentu proizvoda i interesira vas razvoj novih stvari
  • možda ste radili na području tehnike osiguranja, volite raditi kalkulacije na bazi big data
  • vjerujete, da se povećanje udjela na tržištu može realizirati sa novim proizvodima a i sa boljom uslugom (UX) kod postojećih
  • ste osoba, koja je svjesna, razumije i podržava brzi razvoj na području IT (baze podataka, mreža, rješenja u oblaku, HW&SW)
  • imate radno iskustvo – 3 godine na vodećim pozicijama u osiguranju ili 6 na vodećim pozicijama u drugim finansijskim istitucijama ili barem 5 godina kao ovlašteni aktuar
  • imate završen fakultet
  • pričate tečno engleski ili još bolje njemački,
  • mobilni ste i spremni putovat u inostranstvo i u BIH

Naš email: prijave@trescon.si, oglas br. 5611. Povjerljivost zagarantovana!Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare