5. CEO Summit Beograd - Samit privrednih lidera 1. decembra u Sava Centru!

5. CEO Summit Beograd - Samit privrednih lidera 1. decembra u Sava Centru!

Peti po redu Samit privrednih lidera biće održan 1. decembra u ambijentu koji će upotpuniti ovaj mali jubilej - u potpuno renoviranom Sava Centru!

Najznačajniji biznis događaj godine je jedina konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici UO najuspešnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

U organizaciji InStore Media, konferencija će na jednom mestu okupiti biznis elitu i predstavnike važnih međunarodnih institucija. CEO Summit je namenjen direktorima kompanija, članovima UO, predstavnicima državnih instirucija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, kao i svima onima koji žele to da postanu.

Zemlja partner samita ove 2023. godine biće Sjedinjene Američke Države, pa će tako uvodnu reč imati ambasador SAD u Beogradu, NJ. E. Kristofer Hil, nakon čega će učesnici imati prilike da čuju panel gde će mišljenja razmeniti Miloš Starović, managing director, Bank of America i Nuno Pinto Leite, general manager south-central Europe & Baltics, PepsiCo.

O strateškom partnerstvu za privredu, iz ugla telekomunikacijske kompanije će govoriti Mike Michel, CEO, Yettel Srbija. O ekonomskoj perspektivi Srbije i prognozama za budućnost će govoriti Milojko Arsić, predsednik Naučnog društva ekonomista Srbije i profesor Ekonomskog fakulteta. Privredni panel “Privreda na prvom mestu” će voditi Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, dok će imena ostalih panelista biti poznata uskoro.

O strategiji, evoluciji i uticaju digitalnih medija na brendove će govoriti Lazar Džamić. vodeći kreativni i digitalni brend strateg. Ispred platinum partnera konferencije UniCredit Banke, učesnicima će se obratiti Nikola Vuletić, predsednik IO, UniCredit Bank Srbija, koji će govoriti o potencijalima privrede i stanovništva. Nebojša Bjelotomić, predsednik inicijative Digitalna Srbija će voditi panel, a imena panelista možete uskoro saznati na sajtu [www.ceo-summit.rs].

Milan Ćulibrk, glavni urednik nedeljnika NIN, vodiće razgovor sa Aleksandrom Kostićem, potpredsednikom MK Group u godini obeležavanja 40 godina poslovanja AEC bankarske grupe, o tome kako ostvariti poslovnu viziju. O digitalnoj poljoprivredi će govoriti dr Vesna Bengin, suosnivač, BioSense Institut, a o spoju biznisa i sporta i tome koliko (ne) idu jedan sa drugim ruku pod ruku će, u razgovoru sa Milanom Ćulibrkom, govoriti naš proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Bodiroga, predsednik Evrolige.

U vremenu u kome se suočavamo sa energetskim izazovima i kada svi teže energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije, Ksenija Karić, CEO, Schneider Electric govoriće o tome kako se sa ovim nosi kompanija koja posluje u više od 100 zemalja, ali i o tome kako je biti uspešna poslovna žena u “muškom svetu”. Miljan Ždrale, šef agrobiznis tima EBRD za Jugoistočnu Evropu će o planovima za Adria region razgovarati sa Emilom Tedeschim, predsednikom Uprave Atlantic Grupe.

Na kraju konferencije, svi učesnici će u okviru networkinga imati prilike da na koktelu porazgovaraju međusobno, kao i da postave pitanja govornicima i dobiju konkretne savete za svoj biznis. Zato ne propustite priliku da se nađete u društvu donosilaca odluka!

Petak, 06.10.2023. / ceo-summit.rs