Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju MBA, Kalea, Familia…

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju MBA, Kalea, Familia…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. 

One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

MBA – Centar d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Vogošći. Poslodavac nudi stimulativne uslove, mogućnost napredovanja, edukaciju za uposlenike i mnogo drugoga. Prijavite se do 25.01.2023. klikom na link.

Sparkasse Bank u Sarajevu traži Višeg specijalistu za upravljanje segmentima klijenata i CRM (m/ž). Posebne pogodnosti uključuju stalno zaposlenje uz probni rad, redovna i stimulativna primanja te mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja. Prijave pošaljite do 10.01.2023. putem ovog linka.

KALEA d.o.o. zapošljava Organizatora isporuka i voznog parka (m/ž) u Ilijašu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, mogućnost napredovanja te rad u mladom i stručnom timom. Prijavite se klikom na link ovdje do 12.01.2023.

Mikrokreditna fondacija Mikra zapošljava Logističara (m/ž) u Banja Luci. Poslodavac nudi atraktivna primanja, profesionalno usavršavanje putem vrhunskih treninga i obuka, te mentora tokom inicijalne obuke i orijentacijskog procesa. Prijave se zaprimaju putem linka do 15.01.2023.

Ustanova Famila zapošljava Medicinsku sestru / Tehničara (m/ž) u Sarajevu. Prijaviti se možete na linku do 26.01.2023., a potrebno je imati SSS medicinskog usmjerenja, validnu licencu za rad te poželjno prethodno iskustvo u radu sa starijim licima.

Ostale vijesti pročitajte OVDJE.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 28.12.2022. / biznisinfo.ba