Besplatna obuka za catering!

Besplatna obuka za catering!

Besplatna obuka za catering!


Naučite kako pripremiti slane i slatke delicije, te kako organizirati različite vrste cateringa (poslovni ručkovi, konferencije, svadbe, rođendanske i druge proslave, događaji na otvorenom i dr.) kako biste se zaposlili, pokrenuli vlastiti catering ili već postojeći biznis podigli na profesionalniji nivo!
Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ uz podršku Fondacije Muharem Berbić raspisuje

KONKURS

za upis 15 polaznica na besplatnu Obuku za catering

Obuka obuhvata 64 sata teorijske i praktične nastave u sljedećim oblastima:
osnove ugostiteljstva i kuharstva
osnove nutricionizma i zdrave ishrane
jelovnik i aranžman ponude za različite događaje i grupe
profesionalizam i odnos s kupcima
marketing i organizacija događaja
osnove biznis plana (Business Model Canvas)
zakonska regulativa

Nastavu će držati tim iskusnih predavača/ica, a po završetku obuke polaznice će dobiti certifikat o stečenim kompetencijama te, prema ostvarenim rezultatima, preporuke za dalji razvoj biznisa.

Obuka će se realizirati od 22. februara do 20. aprila 2016. u prostorijama CEI “Nahla” u Sarajevu. Nastava će se održavati ponedjeljkom i srijedom u terminu od 10 do 14 sati, kao i subotom prema potrebi. Polaznice su oslobođene plaćanja kotizacije za učešće na obuci.

Uvjeti:
Nezaposlenost
Starosna dob od 20 do 45 godina
Minimalno SSS - III stepen

Posebna pažnja pri razmatranju prijava bit će posvećena osobama koje poznaju osnove kuhanja, osobama koje posjeduju amatersko iskustvo iz oblasti cateringa, dugotrajno nezaposlenim ženama, kao i osobama iz socijalno osjetljivih kategorija (samohranim majkama, nezaposlenim ženama s većim brojem djece, ženama žrtvama rata, ženama koje su pretrpjele nasilje u porodici, nezaposlenim suprugama invalida i demobiliziranih boraca).

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA najkasnije do 15h u nedjelju, 14.2.2016. godine. Sve polaznice koje uđu u uži izbor bit će pozvane na testiranje, a najuspješnije i na intervju.

Broj mjesta je ograničen! Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: [email protected]. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Ponedjeljak, 08.02.2016. / http://www.nahla.ba/