Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 05.11.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Trgovac (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
05.11.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Zlatarna Celje je osnovana davne 1844 godine. Proizvodi Zlatarne Celje se odlikuju vrhunskim kvalitetom, tradicijom, prepoznatljivim dizajnom te vlastitom prozvodnjom. Zlatarna Celje je sa svojom 170- godišnjom tradicijom prisutna na tržištu svih republika bivše Jugoslavije, pa i šire.Proizvodni program Zlatarne Celje se temelji na tri programa: nakit, dental, te industrijski program. Danas je Zlaratna Celje jedan od najvećih proizvođača nakita u Evropi sa široko rasprostranjenom maloprodajnom mrežom.


ZLATARNA CELJE d.o.o. Sarajevo raspisuje konkurs za prijem zaposlenika za sljedeće radno mjesto, pozicija se odnosi na Zlatarna Celje, Sarajevo.


TRGOVAC - 2 izvršioca

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uslovi:
• Srednja stručna sprema
• Poznavanje rada na računaru
• Poznavanje engleskog jezika
• Poželjno radno iskustvo u trgovini


Ukoliko ste ambiciozna, lojalna i vrijedna osoba i želite da se zaposlite u kompaniji koja profesionalno pristupa poslovanju i motiviše svoje zaposlene, onda ste prava osoba za naš tim.


Vaš CV, te dokazima o ispunjavanju gore navedenih uslova slati elektronskim putem na [email protected] ili poštom na adresu: ZLATARNA CELJE D.O.O. SARAJEVO, Obala Kulina bana 6, 71000 Sarajevo
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola