Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 11.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Tehnolog / Inženjer tehničke pripreme (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
11.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja, te popunjavamo ključne pozicije.

Ukoliko ste osoba koja voli raditi u proizvodnom radnom okruženju sa istaknutom dinamikom na pripremi proizvodnog procesa, znate dobro organizirati svoj radni dan i dinamiku obaveza, te ste ujedno precizni, kreativni i volite raditi u timu, onda je ovo odlična prilika za Vas:

TEHNOLOG / INŽENJER TEHNIČKE PRIPREME (m/ž)

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. U sklopu Aptha Corp. su i tri proizvodne kompanije među kojim je i Altman d.o.o., kompanija koja se bavi proizvodnjom pločastog namještaja i uređenjem unutrašnjih prostora. Proizvodni sektor predstavlja važan sektor u našoj korporaciji. Želimo da pojačamo naš tim novim članovima tima.

Vjerujemo da baš Vi svoju aspiraciju, znanje i želju za učenjem možete iskoristiti da se što prije uklopite u radnu sredinu, nadalje Vašu sistematičnost dobro uvežete u poslovni kontekst. Smatramo da bi navedeni zadaci mogli biti dobra poslovna prilika za Vas u kojima biste mogli pružiti svoj maksimum i uživati, a zadaci su sljedeći: priprema, izrada i kontrola tehničke dokumentacije za realizaciju projekta (Solidworks, Polyboard, Corpus 3D), rad na razvoju novih i unapređenju postojećih proizvoda, izrada i izdavanje radnih naloga za proizvodnju, priprema programa za CNC mašine, optimizacija procesa, obračun troškova proizvodnje, izrada ponuda, narudžba materijala, kontrola kvaliteta proizvoda kao i redovna komunikacija sa timom dizajnera.

Da biste bili izvrsni i mogli dati svoj maksimum, smatramo da bi bilo poželjno da imate iskustvo od minimalno 1 do 2 godine u kompaniji za proizvodnju namještaja, potrebno je da poznajete rad u jednom od programa AutoCAD, SolidWorks, Polyboard, WoodWOP, CutRite, da imate razvijene vještine planiranja i organiziranja vremena, da ste komunikativni, te usmjereni na tačnost i preciznost.

Sigurni smo da Vam rad u našoj korporaciji može pružiti priliku za profesionalni i lični rast i razvoj, nadalje, da produbite Vaša znanja i razvijete nove vještine. Vjerujemo da Vam možemo ponuditi ugodan rad u stabilnom radnom okruženju.

Tu smo da popijemo kafu i bolje se lično upoznamo! Javite nam se.Ukoliko ste zainteresirani da se pridružite našem timu, Vaš CV možete uputiti putem opcije „BRZA PRIJAVA“. Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.