Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 17.10.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Stručni saradnik za podršku svjedocima

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Istočno Sarajevo
Rok prijave:
17.10.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
OKRUŽNI SUD U ISTOČNOM SARAJEVU

raspisuje


JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta


1. Stručni saradnik za podršku svjedocima …………………. 1 izvršilacRadni odnos za radno mjesto pod rednim brojem 1. zasniva se na neodređeno vrijeme.Opšti uslovi:

1. Da je državljanin BiH - Republike Srpske

2. Da se protiv njega ne vodi krivični postupak

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost

4. Da je punoljetanPosebni uslovi:

VSS - (240 ECTS, osam semestara) završen filozofski fakultet - odsjek psihologija ili završen fakultet političkih nauka - odsjek socijalnog rada. Napredni stepen obrazovanja - magisterij se smatra prednošću.Radno iskustvo: 1 (jedna) godina profesionalnog iskustva u relevantnoj stručnoj oblasti, po mogućnosti vezano za svjedoke ili tramu uzrokovanu ratnim zbivanjima.Uz prijavu na javni konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova: ovjerenu fotokopiju diplome o završenom školovanju, ovjerenu fotokopiju lične karte, uvjerenje da se ne vodi krivični postupak koje nije starije od 6 mjeseci, rodni list, uvjerenje o državljanstvu, potvrdu o radnom iskustvu, dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (ljekarsko uvjerenje) dostaviće izabrani kandidati po završetku izborne procedure.U postupku prijema kandidata sprovešće se provjera znanja (testiranje) i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove.

Napomena: Pismeno testiranje obuhvatiće pitanja iz oblasti Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, Zakona o zaštiti svjedoka u krivičnom postupku i ostala stručna pitanja koja se odnose na postupanje sa svjedocima i žrtvama koji će svjedočiti u krivičnom postupku.Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova mogu se dostaviti lično ili poštom na adresu:

Okružni sud u Istočnom Sarajevu

Karađorđeva br. 5

71123 Istočno Sarajevo
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet