Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 03.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prodajni savjetnik (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
03.04.2023.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Dresscode je sinonim klasičnog besprijekornog stila - modni brend kojeg je 2016. osnovala Prevent Grupacija ulažući sve stečeno iskustvo u proizvodnji za prestižne brendove globalne modne scene.

Dresscode je tako postao sve ono što očekujemo od klasične svakodnevne garderobe- linija esencijalnih i kvalitetnih temeljnih komada ženske i muške garderobe, u kojem svaki komad odiše nekim posebnim duhom i ima onaj mali pomak koji ga izdvaja od ostalih.

Plemeniti materijali, besprijekorni krojevi, bezvremenski kvalitet su samo neke od prepoznatljivih crta brenda.

Stalno ulažemo u razvoj i inovacije kako bismo osigurali kontinuirano zadovoljstvo kupaca i pratili vrhunske standarde modne industrije. Objavljujemo oglas za poziciju:

Prodajni savjetnik (m/ž)
Lokacija rada: Sarajevo

Savjetovanje naših kupaca u smislu stila, u kombinaciji s izvrsnom uslugom, aktivnosti su koje vas pokreću tokom čitavog dana. Vaša uloga je da doprinesete osjećaju dobrodošlice kod naših kupaca.
U prodajnom prostoru sve je usmjereno na izvrsnu uslugu za naše kupce.
Upravo ste vi ta osoba koja našim kupcima na sve načine može ponuditi inspiraciju, savjete i pomoć. Vrhunska usluga za naše kupce ujedno uključuje obradu pristiglih odjevnih predmeta i održavanje prodajnog prostora tako da bude primamljiva našim kupcima. Naravno, isto tako je važno da ste neprestano u toku sa svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima. Imat ćete mogućnost da ideje pretvorite u stvarnost. Spremni ste na timski rad, prilagodljivi i otvoreni za promjene, imate razvijene prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine. Pratite svjetske modne trendove, energični ste, sa pozitivnim stavom prema poslu, ljubazni, odgovorni, prilagodljivi, predani i tačni. Možete se pohvaliti i odličnim organizacijskim vještinama i uživate u radu s timom ljudi koji su isto tako otvoreni i zainteresovani za modu.

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vaše kvalifikacije:
• SSS/VSS (trgovački smjer ili srodno)
• Poželjno radno iskustvo u trgovini
• Osnovno poznavanje engleskog jezika (konverzacijski nivo)


Nudimo:
• rad u respektabilnoj kompaniji
• redovita i primjerena primanja uz mogućnost ostvarivanja bonusa
• motivirajući radni uvjeti u okruženju u kojem prepoznajemo timski rad, ali i kvalitete pojedinaca

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, pošaljite nam vašu prijavu interesovanja i biografiju putem adrese [email protected]

Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, do 03.04.2023.