Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 09.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik razredne nastave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zvornik
Rok prijave:
09.02.2023.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JUOŠ ''Desanka Maksimović'' Čelopek , Zvornik
raspisuje:

KONKURS
za prijem radnika

Na neodređeno vrijeme u PO Križevići:
1. Nastavnik razredne nastave, puna norma – 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.
Na određeno vrijeme u centralnoj školi:
1. Nastavnik razredne nastave, puna norma, do povratka radnika – 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Posebni uslovi radnog mjesta
Kandidati treba da pored opštih uslova, predviđenih Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (Sl. glasnik RS br. 74/18, 26/19), ispunjavaju i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača (Sl. glasnik RS 77/09; 86/10; 25/14).
Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane zakonom, kao i lica koja su stekla radni staž u školi van nastavnog procesa, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, a takođe i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavala uslove koji se odnose na stepen i vrstu stručne spreme.
Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) potrebno je dostaviti sledeće dokumente:
- rodni list ili kopiju lične karte,
- uvjerenje o državljanstvu,
- ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
- kao i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, predviđenu članom 6. Pravilnika o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi.
- Lekarsko uvjerenje, uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela koja ga čine nedostojnim za rad u školi, te za krivična djela učinjena protiv službene dužnosti, zloupotrebe opojnih sredstava, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloletnim licem, kao i uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece, dostaviće kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.
Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa škola će postaviti na oglasnu tablu.
Testiranje i intervju obaviće se 15.02.2023. godine u školi u Čelopeku, sa početkom u 09.00 časova i kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.
Kandidati koji se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja u Glasu Srpske.
Prijave slati na adresu: JUOŠ ''Desanka Maksimović'' Čelopek 184, 75400 Zvornik.

O zaposleniku