Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.07.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Volonter (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
20.07.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Sarajevo Film Festival
Poziv za volontere

Sa više od 300 projekcija i događaja koji se održavaju tokom 8 dana, Festival ne bi bio moguć bez angažmana volontera. Više od 400 ljudi iz BiH, Evrope i cijelog svijeta svojom energijom i entuzijazmom svake godine doprinose uspjehu.

Pozivamo sve one koji žele svojim volonterskim radom aktivno učestvovati u realizaciji 24. Sarajevo Film Festivala da nam se jave.

Rok za prijave je 20. juli!

Odbrojavanje je počelo!
Vrsta posla:
volontiranje

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
ZAŠTO VOLONTIRATI NA SARAJEVO FILM FESTIVALU
Ako ste ljubitelj filma, imat ćete priliku upoznati se detaljnije sa onim što predstavlja filmska umjetnost te svojim volonterskim angažmanom podržati ideju o važnosti razvoja i postojanja filmske industrije
Ako ste se bavili sportom, važnost rada u timu vam je poznata, a za one koji nisu imali prilike naučiti, ovo je idealna prilika da nauče djelovati zajedno i zadatke obavljati uz dogovor, odgovorno, predano i produktivno.
Ako vas privlače nova poznanstva, drugačije kulture i bogatstvo različitosti naših više od 100.000 posjetilaca na 16 lokacija će vam otvoriti jedan novi svijet.
Ako uživate u interakciji i komunikaciji sa ljudima, naši gosti i publika dat će vam bezbroj prilika za uživanje.
Prijavite se i volontirajte na 24. Sarajevo Film Festivalu te svojim entuzijazmom, motivacijom i željom za znanjem doprinesite da i ove godine 24. Sarajevo Film Festival blista uz mlade ljude koji će nakon svog angažmana otići bogatiji za jedno veliko iskustvo i nezaboravne uspomene.

Za prijavu je potrebno dostaviti biografiju putem opcije "BRZA PRIJAVA", a zatim obavezno popuniti i aplikacijski formular, kojeg možete pronaći OVDJE