Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 08.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tajnica

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
08.04.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 4. Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH“, broj 13/19), članka 7. Pravilnika o radu, broj: UV-01-01-01-1-150-3/2022 od 9. 2. 2023. godine, te članka 44. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH“, broj 5/14), u skladu s Odlukom Vlade Federacije BiH o davanju suglasnosti za prijem osam radnika u Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, V. broj: 1951/2023 od 22.12.2023., te Odluke Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, broj: UV-01-01-01-166-2/24 od 12.3.2024., Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH objavljuje



PONIŠTENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJEM U RADNI ODNOS U
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO FEDERACIJE BIH,
OSAM IZVRŠITELJA,
U DIJELU KOJI SE ODNOSI NA POZICIJU 5:
TAJNICA U OJ MOSTAR




Poništava se Javni natječaj za prijem u radni odnos u Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH, osam izvršitelja, objavljen 28. 12. 2023. i 4. 1. 2024. (izmjena) na internetskoj stranici www.zzjzfbih.ba, u dnevnom listu „Oslobođenje“ dana 30.12.2023. i 4.1.2024. (izmjena), u „Službenim novinama Federacije BiH“, br. 1/24 i 2/24 (izmjena) te na internetskim stranicama Zavoda za zapošljavanje HNK/Ž i Službe za zapošljavanje KS — u dijelu koji se odnosi na poziciju 5: Tajnica u OJ Mostar, i istovremeno se objavljuje



PONOVLJENI JAVNI NATJEČAJ
ZA PRIJEM U RADNI ODNOS U
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
FEDERACIJE BIH ZA POZICIJU 5: TAJNICA U OJ MOSTAR


1. Naziv radnog mjesta:

Pozicija 5: Tajnica u OJ Mostar, na određeno vrijeme, uz uvjet probnog rada - 1 izvršitelj



Napomena:

Izabrani kandidat se prima na određeno vrijeme uz uvjet probnog rada od šest mjeseci, na razdoblje od jedne godine s mogućnošću produženja


2. Opis poslova:

obavlja sve poslove prihvata, razvrstavanja pošte za ravnatelja;
sastavlja kratke dopise i obavlja prijepis za ravnatelja; vodi potrebne evidencije;
organizira poslovne sastanke ravnatelja i menadžmenta, vrši rezervaciju dvorana, smještaja i dr.;
obavlja, prema potrebi, administrativne poslove pojedinih službi te pripremu i unos podataka za računsku obradu;
obavlja sve druge poslove po nalogu voditelja ureda ravnatelja, pomoćnika ravnatelja i ravnatelja Zavoda.


3. Uvjeti za radno mjesto:

Pored općih uvjeta definiranih Zakonom o radu, kandidati trebaju ispunjavati i posebne uvjete, i to:

VŠS/VI stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje prvog ciklusa studija po Bolonjskom sustavu studiranja - fakultet društvenih znanosti; vještina verbalne i pisane komunikacije; poznavanje engleskog jezika; poznavanje rada na računalu; 1 godina radnog iskustva u struci


4. Kandidati uz prijavu trebaju priložiti:

Životopis;
Uvjerenje o državljanstvu, ne starije od 6 mjeseci;
Diplomu o završenom fakultetu;
Dokaz o najmanje jednoj godini radnog iskustva u struci (uvjerenje Porezne uprave ili uvjerenje MIO/PIO ili potvrda / uvjerenje / ugovor prethodnog poslodavca o stečenom radnom iskustvu u struci);
Uvjerenje/certifikat/potvrda o poznavanju engleskog jezika, razina A2, B1 (ili više) jezičke kompetencije prema Zajedničkom europskom okviru za jezike, izdato od škole ili druge institucije koja se bavi edukacijom stranih jezika, odnosno uvjerenje fakulteta o položenom ispitu engleskog jezika tijekom školovanja, kao i druga isprava fakulteta (ovjerena preslika upisnice-indeksa) koja potvrđuje poznavanje engleskog jezika odnosno položene ispite engleskog jezika;
Uvjerenje škole ili drugih institucija koji se bave obučavanjem znanja rada na računalu, bez obzira da li se nalaze u BiH ili izvan nje ili uvjerenje fakulteta o provjeri znanja rada na računaru, položenom ispitu informatike, kao i drugu ispravu fakulteta - ovjerena preslika upisnice-indeksa, koja potvrđuje poznavanje ili znanje rada na računaru.


Napomene:

Navedeni dokumenti se prilažu u originalu ili ovjerenoj preslici.

Kandidati trebaju na prijavi navesti broj telefona i adresu/elektronsku adresu putem kojih će im se dostavljati obavijesti/odluke tijekom natječajne procedure.

5. Javni natječaj će se objaviti na web stranici Zavoda: www.zzjzfbih.ba, Zavoda za zapošljavanje HNK/Ž, u dnevnim novinama „Oslobođenje“ te u „Službenim novinama Federacije BiH".

6. Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“ odnosno od dana posljednje objave.

7. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

8. Kandidati čije prijave budu pravodobne i potpune će se pozvati na intervju, koji podrazumijeva: pismeni intervju (pismena provjera znanja - esejski odgovor) + usmeni intervju. Ako se pozvani kandidat ne odazove pozivu za intervju smatrat će se da je povukao prijavu i nije više kandidat prijavljen na natječaj.

9. Zavod zadržava pravo da poništi predmetni natječaj djelomično ili u cijelosti u svakoj fazi natječajnog postupka.

10. Izabrani kandidat je prije stupanja na rad dužan dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti.



Napomena:

U skladu s člankom 56. ZOR-a, prilikom zaključivanja ugovora o radu radnik je dužan obavijestiti Zavod, kao poslodavca, o bolesti ili drugoj okolnosti koja ga onemogućuje ili bitno ometa u izvršavanju obveza iz ugovora o radu, ili bitno ugrožava život ili zdravije osoba s kojima radnik dolazi u dodir u izvršavanju ugovora o radu. Radi utvrđivanja zdravstvene sposobnosti za obavljanje određenih poslova, Zavod može uputiti radnika na liječnički pregled.

11. Prijave s potrebnom dokumentacijom se podnose u zatvorenim kuvertama s naznakom

“Javni natječaj za popunu radnog mjesta
Pozicija 5 - Tajnica u OJ Mostar”
- NE OTVARAJ,
na adresu:
“Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH,
Vukovarska br. 46,
88000 Mostar”.


12. O rezultatima Javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni najkasnije u roku od 15 dana od dana zaključenja Javnog natječaja”.

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ/HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK.

Mostar, 20.03.2024.

O zaposleniku