Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.02.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni saradnik

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Doboj
Rok prijave:
22.02.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Stručni saradnik - 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme uz obavezan probni rad u skladu sa zakonom

Opšti uslovi za kandidate:
- da je državljanin BiH, da je stariji od 18 godina, da se ne vodi krivični postupak, da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima, da ima opštu zdravstvenu sposobnost.

Posebni uslovi za kandidate:
- VSS Pravni fakuktet (VII stepen ili 240 ECTS bodova), diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom.

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati uz prijavu na oglas treba da prilože ovjerene kopije sljedećih dokumenata: biografija (CV), diploma o završenom Pravnom fakultetu, uvjerenje o položenom pravosudnom ispitu, rodni list, uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci), ovjerena izjava da nije kažnjavan na kaznu zatvora i otpušten iz državnih organa kao rezultat disciplinske mjere.
Izabrani kandidat je dužan priložiti dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (ljekarsko uvjerenje) i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidate koji ispune sve opšte i posebne uslove oglasa, Komisija za izbor kandidata će pozvati na razgovor (intervju), o čemu će kandidati biti obaviješteni putem kontakt telefona koji su dužni navesti u prijavi na oglas.

Oglas će biti objavljen u Službenom glasniku Republike Srpske i dnevnom listu Glas Srpske, a rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana posljednje objave oglasa.

Prijave na oglas sa dokazima o ispunjavanju uslova mogu se dostaviti lično na protokolu Tužilaštva ili poštom na adresu: Okružno javno tužilaštvo u Doboju, ul. Svetog Save br. 22, 74 000 Doboj.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet