Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.11.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni saradnik na projektu

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
01.11.2020.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju čl. 17. i 23. stavak 2. Statuta Federalnog zavoda za zapošljavanje Sarajevo, članka 7. i 9. Pravilnika o radu i Odluke ravnateljice Federalnog zavoda za zapošljavanje Sarajevo, br. 04-30-8418/20 od 23.10.2020. godine, objavljuje se

NATJEČAJ

za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme



1. Stručni saradnik na projektu u Jedinici za upravljanje projektima financiranim iz fondova EU i zajedničkih projekata sa drugim organizacijama i institucijama – VSS, VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (koji se vrednuje sa 240 ECTS bodova) ili drugog ciklusa (koji se vrednuje sa 300 ECTS bodova) Bolonjskog sustava studiranja fakulteta društvenog, humanističkog ili tehničkog smjera - 1 izvršitelj



Opis poslova: Odgovoran je za blagovremeno, zakonito, pravilno i kvalitetno obavljanje poslova; sudjeluje u procesu programiranja/planiranja projekata EU i drugih dostupnih fondova; prati i izvješćuje o tijeku provedbe projekata; obavlja poslove istraživanja, analize i praćenja javnih poziva; vrši pripremne radnje za pokretanje procesa pristupanja pozivu; obavlja stručne poslove vezane za uspostavu i provedbu projekata i vrši izvješćivanje nadležnog tijela prema propisanoj formi priručnika od EU programa ili druge vrste fonda; sudjeluje u izradi projektne dokumentacije; izvješćuje o tijeku provedbe projekta; obavlja i druge poslove po nalogu rukovoditelja Jedinice i neposredno odgovara rukovoditelju Jedinice.



Opći uvjeti: Pored općih uvjeta utvrđenih Zakonom o radu („Službene novine FBiH“, broj: 22/16 i 89/18), kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete:

da je državljanin Bosne i Hercegovine,
da je punoljetan,
da ima opću zdravstvenu sposobnost,
da nije obuhvaćen člankom IX točka I Ustava Bosne i Hercegovine,
da u posljednje tri godine od dana objavljivanja oglasa nije otpušten iz državne službe kao rezultat disciplinske mjere.


Posebni uvjeti:

VSS, VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (koji se vrednuje sa 240 ECTS bodova) ili drugog ciklusa (koji se vrednuje sa 300 ECTS bodova) Bolonjskog sustava studiranja fakulteta društvenog, humanističkog ili tehničkog smjera,
najmanje 1 (jedna) godina radnog iskustva,
poznavanje rada na računaru,
aktivno znanje engleskog jezika


Potrebni dokumenti:

Uz prijavu kandidati trebaju dostaviti sljedeće dokumente:

životopis, adresu i kontakt telefon,
izvod iz matične knjige rođenih,
uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci),
diplomu o završenom fakultetu (nostrificirana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BiH, ili je diploma stečena u nekoj drugoj državi nakon 06.04.1992. godine)
dokaz o potrebnom radnom iskustvu nakon sticanja VSS (Potvrde ili uvjerenje poslodavca ili poslodavaca kod kojih je kandidat radio ili radi, koja moraju precizna i detaljna, te sadržavati sve bitne elemente koji nedvosmisleno ukazuju na traženo radno iskustvo; Uvjerenje o činjenicama iz matične evidencije nadležne institucije za mirovinsko i invalidsko osiguranje (listing), uz obavezno dostavljanje potvrde koja razjašnjava šifre zanimanja iz uvjerenja (listinga), tako da se na osnovu ovih dokumenata može uvrditi da li je kandidat radio na poslovima za koje traži VSS/ visoko obrazovanje i koliko dugo, odnosno da posjeduje traženo radno iskustvo,
dokaz o poznavanju rada na računaru,
dokaz o aktivnom znanju engleskog jezika,
ovjerenu izjavu da se na kandidata ne primjenjuje članak IX točka I. Ustava Bosne i Hercegovine,
ovjerenu izjavu da u posljednje tri godine od dana objavljivanja oglasa nije otpušten iz državne službe kao rezultat disciplinske mjere.


Napomena:

Svi dokumenti se prilažu u originalu ili ovjerenoj kopiji (ovjerene kopije ne smiju biti starije od 6 mjeseci).

Kandidat koji bude izabran, dužan je dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova propisanih za radno mjesto za koje su konkurirali.

Nezaposleni demobilizirani borac ili član obitelji demobiliziranog borca može ostvariti prednost prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima uz predočenje dokaza – identifikacijske kartice.

Pod aktivnim znanjem stranog jezika podrazumijevaju se jezičke kompetencije B2, C1 ili C2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike.

Ravnateljica FZZZ Sarajevo će rješenjem imenovati Komisiju za provođenje javnog oglasa/natječaja, koja će sprovesti ispit u skladu sa Uredbom o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u FBiH ( Sl. novine FBiH br. 13/19), Pravilnikom o radu i Poslovnikom o radu Komisije za provođenje procedure javnog oglašavanja za prijem radnika.

Svi kandidati će blagovremeno pisanim putem biti obavješteni o rezultatima javnog natječaja.

Dostavljeni dokumenti se neće vračati.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.



Rok i adresa za podnošenje prijava:

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.



Prijave sa traženim dokumentima treba dostaviti osobno ili preporučeno poštom s naznakom: „Prijava na natječaj – ne otvarati“, na adresu:

FEDERALNI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE SARAJEVO

Ulica Đoke Mazalića br. 3

71 000 Sarajevo
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet