Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 02.03.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Školski pedagog

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Kozarska Dubica
Rok prijave:
02.03.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Školski pedagog, radnik sa iskustvom, položen stručni ispit, na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa neplaćenog odsustva a najduže do 30.09.2017. godine.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati moraju
ispunjavati i posebne uslove predviđene Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi „Službeni glasnik Republike Srpske, broj: 77/09, 86/10 i 25/14), kao i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnim školama („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14) i broj: 45/16.

Opšti uslovi:
Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine.
Da je punoljetan.
Da je radno sposoban.
Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela.
Posebni uslovi:
Da ima odgovarajući nivo obrazovanja.

Potrebni dokumenti:

Uz prijavu na Konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuju na konkurs, kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije sljedećih dokumenata:
Ovjerenu foto –kopiju diplome,
Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno obrazovnom procesu.
Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte,
Uvjerenje o državnjanstvu,
Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti prilaže samo izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa,(ne može biti starije od šest mjeseci),
Uvjerenje da pravosnažnom presudom nisu osuđeni za krivična djela za koja je izrečena kazna u trajanju dužem od šest mjeseci, za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati trebaju dostaviti i dokumenata utvrđena Pravilnikom o proceduri
i kriterijumima prijema radnika u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14 i 45/16) na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata.
Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visoko školske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u dilomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.
Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
Uvjerenje opštinkog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.
Uvjerenje opštinkog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.
Svi kandidati koji imaju odgovarajuću stručnu spremu potrebnu za gore navedena radna mjesta pozivaju se da dođu na testiranje i intervju koji će se održati dana 06.03. 2017. godine (ponedeljak) u 10.00. časova u prostrijama centralne škole na adresi, Đakona Avakuma 15, Kozarska Dubica.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.
Za kandidate koji se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Neblagovreme i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.
Dokumenti priloženi uz konkurs neće se vraćati kandidatima.

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u Osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14 i 45/16.)

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja preko Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u dnevnom listu (Glas Srpske).

Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu: JU Osnovna škola „ Vuk S. Karadžić“ Kozarska Dubica, Đakona Avakuma 15 sa naznakom „Za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta“
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet