Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.06.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Senior PHP developer

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
20.06.2016.

Adriatic.hr je turistička agencija sa sjedištem u Splitu. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje svoje usluge pružaju on-line. Svjesni smo da svoj izvrstan i konstantan uspjeh možemo zahvaliti ljudima koji predano obavljaju svoj posao. Budućim zaposlenicima nudimo rad u mladoj, dinamičnoj i multikulturalnoj radnoj okolini gdje će se osjećati dobrodošlo.

Senior PHP developera

Mjesto rada: Split, Hrvatska

OPIS POSLA:

Tražimo stručnu, poduzetnu i odgovornu osobu koja će se pridružiti našem ICT timu od 15 stručnjaka različitog profila - web developera, dizajnera te administratora produkcijske, komunikacijske i uredske mreže.

Posao se obavlja isključivo u prostorijama agencije. Područje rada ovisi o vašim stručnim vještinama, dosadašnjem iskustvu i interesima. U cilju nam je da radite ono u čemu ste najbolji i što najviše volite.

Neki od projekata na kojima rade naši razvojni timovi su planiranje/razvoj/održavanje:
Naše web aplikacije su izrađene korištenjem Symfony frameworka. Osim internetskih stranica za klijente i partnere, imamo razne backend i integracijske sustave koji omogućavaju automatizaciju radnih procesa u agenciji s gotovo 100 zaposlenika. Naša platforma je LAMP s brojnim dodatnim servisima za produkciju (Couchbase, RabbitMQ, HAProxy, itd.), razvoj (Jenkins, Phing, Selenium, itd.) i održavanje (Zabbix, logstash, itd.). Svi servisi koje koristimo smješteni su unutar našeg vlastitog data centra. U radu koristimo moderne komponente, alate i metodologije.

OBAVEZNI UVJETI ZA KANDIDATE:


ŠTO NUDIMO:


Postanite dio našeg tima!

PRIJAVITE SE SADA putem e-mail adrese: [email protected]

Adriatic.hr d.o.o.
Poljička cesta 26, Split, Hrvatska
[email protected]
Tel: +385 21 456-456
www.adriatic.hr