Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 21.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik u turizmu (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
21.03.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Društvo Sava Turizem d.d. upravlja krovnim brendom Sava Hotels & Resorts. Kao najveća slovenska turistička kompanija u Sloveniji i kreator raznovrsnih i najboljih turističkih doživljaja, već decenijama pružamo odlične usluge i inovativne proizvode na svim našim destinacijama, povezane jedinstvenim blagotvornim termomineralnim vodama, nezaboravnim pogledima, lokalnim tradicijama, raznovrsnim doživljajima i održivim konceptima. Možete nas pronaći u svim najljepšim mjestima Slovenije, u području od velikih, ali pristupačnih Julijskih Alpi, do plodnih, čarobnih prekmurskih ravnica s jedne strane i slikovitog priobalja s druge strane.

Naše ključne smjernice su briga o dobrobiti i zdravlju naših gostiju, autentičnost, poštovanje tradicije i historije lokalnog okruženja te održivost. Kako bi vaš boravak kod nas bio još ljepši i pun nezaboravnih iskustava, posljednjih godina renovirali smo dosta naših kapaciteta i proizvoda. U budućnosti želimo zadržati lidersku poziciju na tržištu, odličnu saradnju sa poslovnim partnerima i lokalnim zajednicama, a na kraju, ali ne i najmanje važno, jer turizam predstavljaju ljudi, želimo i dalje zapošljavati motivisane radnike.
Osnovne djelatnosti kompanije: turistička kompanija


Pozivamo Vas na sajam zapošljavanja u Tuzli 20. marta 2024. godine u Grand hotelu, i u Sarajevu 21. marta 2024. godine u Hotelu Holiday.


Regija:

O zaposleniku